Нічна атака на Одесу: ППО збила два «калібри»

Нічна атака на Одесу: ППО збила два «калібри»
Війська рф зробили спробу комбінованої атаки на Одесу та область з використанням ракет "Калібр" та дронів-камікадзе сьогодні вночі, 26 червня.

Про це заявила речник Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір національного телемарафону.

За її словами, окупанти вночі атакували Одеську область "Калібрами" та дронами-камікадзе. Два "Калібри" були збиті на підльоті до прибережної зони українськими силами ППО.

Також було збито кілька безпілотників. На жаль, через вибухову хвилю під час роботи ППО пошкоджено вікна у двох багатоквартирних будинках. Інші деталі атаки уточнюються.

Нічні атаки по Одесі

Російські війська в останні місяці все частіше роблять спроби комбінованих атак Одеси та області із застосуванням крилатих ракет та дронів-камікадзе.

Так, росія в ніч проти 24 червня випустила з акваторії Чорного моря дві ракети у напрямку Одеської області. Українські захисники знищили дві ворожі цілі. Проте вибуховою хвилею пошкоджено складську будівлю. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Також 22 червня окупанти атакували Одеську область із використанням "Шахедів". Сили ППО знищили три повітряні цілі. Крім того, вночі 14 червня окупанти випустили чотири ракети "Калібр" по Одесі. Три з них збили українських військових.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.