Заступнику голови Волиньради хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю

Заступнику голови Волиньради хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю
Заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту та його родині хочуть виділити квартиру у Луцьку, яка мала б піти військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей.

Відповідний проєкт рішення виконкому з'явився на сайті Луцькради, - пише Конкурент.

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону. Наслідком прийняття рішення є поліпшення умов проживання сімей військовослужбовців», – йдеться у пояснювальній записці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто з місцевих політиків не поклав собі в кишеню більше за пустовіта. Особливо при "торгах" (голосуванні) в ЛМР. У нього завжди була висока зарплата, за яку можна було придбати кілька квартир. Чому цей кровожер цього не зробив! В Ернеста Хемінгуея є одне дуже точне формулювання того, що відбувається: Дайте людині необхідне, і вона захоче зручностей. Забезпечте її зручностями - вона буде прагнути до розкоші. Засипте її розкошами - вона почне зітхати за вишуканим. Дозвольте їй отримувати вишукане і вона зажадає ще більшого. Віддайте їй усе, що вона забажає, і вона буде скаржитись, що її обманули і що вона отримала зовсім не те, що хотіла.




Відповісти
А той замполіт часом не при)(уїв. Совісті давно не має, а тепер ще й бурнути вирішив. І нема на нього справжніх патріотів.
Відповісти
Ті хлопці, які повернуться з війни, заставлять радянських замполітів, які нічого не зробили для України, мести вулицю за миску чечевичної зупи. І правильно зроблять! Нехай йому купить квартиру Лєнінградскоє висшеє політіческоє учіліще ПВО.
Відповісти
палицівський майбах все "порішає",ви ж за них голосували і горло дерли,то заткніться і насолоджуйтесь.Нічого він мести не буде,а єхидно посміхатись,ха-ха...
Відповісти
Останні новини
Заступнику голови Волиньради хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю
18 липень, 2023, 12:35