Рішення щодо надання житла Пустовіту як військовому не прийняли

Рішення щодо надання житла Пустовіту як військовому не прийняли
Заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту та його родині не виділили двокімнатну квартиру у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 19 липня.

Річ у тім, що рішення не набрало необхідної кількості голосів: не вистачило одного голосу. Його підтримали 9 з 14 присутніх.

Нагадаємо, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт прокоментував оприлюднену вчора у ЗМІ інформацію, що йому та його родині хочуть виділити квартиру у Луцьку, яка мала б піти військовослужбовцям Збройних сил України та членам їх сімей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А 9 прихвоснів проголосувало. Як це погано, що немає можливості таких депутатів одягнути у піксельну форму і відрядити на службу...
Відповісти
Їх треба пристрелити на місці .
Відповісти
Поіменно оголосити всіх 9, хто підтримав цю ганебну пропозицію. З занесенням в табло. Грошей на військових інвалідів немає, а для мордяки, що в телевізор не влазить - є?
Відповісти
Наступної сесії проголосують всі. Обовязково. Буде проведена відповідна робота, політрук походить по кабінетах, зачарує всіх своєю лисячою посмішкою і все буде на мазі.
Відповісти
Де фамілії цих девяти підорів?! Невже цей пройдисвіт Пустовіт не розуміє, що це для ЗСУ квартира? Його винесуть звідти вперед ногами.
Відповісти
А яким чином ВОНО стало безквартирним? А куди поділась приватизована ним квартира у гуртожитку на вул. Привокзальній та придбана за гроші невідомого походження трикімнатна квартира на вул. Арцеулова? Та як він обскакав тих хто знаходиться перед ним у гарнізонній черзі на житло?
Відповісти