Як розрахувати вартість пластикових вікон онлайн*

Як розрахувати вартість пластикових вікон онлайн*
Багато українців зараз стикаються з необхідністю заміни вікон, які були пошкоджені або вже не забезпечують достатню герметизацію приміщення. Звісно, потенційних замовників цікавить вартість нових склопакетів, фурнітури та послуг з монтажу. Все це можна розрахувати самостійно, не звертаючись до офісу, використовуючи точний калькулятор пластикових вікон онлайн.

У цій статті ми розповімо, чому зручно та вигідно перевіряти вартість вікон самостійно та як онлайн-калькулятор допоможе підібрати найкращі склопакети для віконної групи у вашій квартирі.

Для чого потрібен калькулятор вікон


Це зручний онлайн-інструмент, який допоможе дізнатися вартість майбутньої заміни склопакетів і не тільки. Так, система автоматично порахує ціну підвіконь та москітних сіток, та в цілому балконного блока або вікон для скління лоджії.

Онлайн-калькулятор формує найвигіднішу ціну для кінцевого споживача. Розрахунок відбуваються з використанням каталогу склопакетів та фурнітури від німецького виробника REHAU, який відомий завдяки оптимальній пропозиції “ціна-якість” на вироби з металопластику.
Найпопулярніші профільні системи:

  • Euro-Design 60 – недорога трьохкамерна система для монтажу у нежитлових приміщеннях;

  • Euro-Design 70 – п’ятикамерна віконна система для житлових помешкань;

  • SYNEGO – високоякісна система на 7 камер, що забезпечує відмінну тепло- та шумоізоляцію, монтажна ширина 80 мм;

  • GENEO – профіль з потужним ущільненням, монтажна ширина 86 мм.

  • Онлайн-калькулятор замінює консультацію менеджера, адже користувач отримує всі необхідні відповіді та розрахунки, а саме:

  • актуальні ціни на доступний модельний ряд вікон REHAU для порівняння;

  • остаточну вартість свого замовлення;

  • строки постачання готових вікон;

  • список необхідних комплектуючих;

  • рекомендації щодо правильного заміру та подальшого монтажу.

  • Чи можна замовити вікна після розрахунку на калькуляторі



    Так, така можливість є. Порахувавши вартість необхідного скління, клієнт може залишити заявку на виготовлення вікон онлайн, на цьому ж сайті. За замовчуванням до калькуляції внесена найпопулярніша комплектація вікон (профіль, фурнітура, склопакет), але її можна змінити за індивідуальним запитом.

    Термін виготовлення та постачання кінцевому покупцеві металопластикових вікон різниться й залежить від комплектації замовлення. Наприклад, звичайні прямокутні вікна з білого пластику виготовляють протягом 4-5 робочих днів. Нестандартні варіації, зокрема, з ламінуванням рами в інший колір, з матовим склом або інші збільшують термін виготовлення до трьох тижнів.

    Зараз вікна REHAU виготовляють на заводах у Польщі та Німеччині, а потім доставляють замовникам з різних міст України. Завдяки маркуванню на профілі, ви зможете перевірити справжність отриманої продукції та відповідність стандартам енергоефективності.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.