Як безпечно та вигідно обміняти криптовалюту в Україні: перевірений спосіб*

Як безпечно та вигідно обміняти криптовалюту в Україні: перевірений спосіб*
Трейдери та інвестори використовують криптовалюту на рівні з іншими фіатними валютами. Згідно з проведеними опитуваннями, кожен другий щонайменше раз на місяць стикається з необхідністю обміняти гроші. Тому виникає гостра потреба в швидкому та безпечному обміні коштів – з криптовалюти на стейблкоїни або ж на гривні.

Вигідно обміняти крипту на готівку пропонує онлайн-сервіс https://obmify.com/ – це майданчик пошуку надійних обмінників, що обʼєднує перевірені онлайн-майданчики для обміну. Детальніше про способи обміну – читайте далі у нашому матеріалі.

Де переглянути актуальний курс криптовалют


Курс криптовалюти відрізняється на різних біржах. Так, агрегатори на кшталт CoinMarketCap та CryptoCompare дозволяють переглядати вартість криптовалют на різних криптобіржах одночасно. Також у цьому допоможе сервіс Obmify – майданчик для порівняння курсів біткоїна та інших монет, а також фіатних валют та готівки.

Як відбувається обмін криптовалют


Залежно від того, де інвестор або трейдер зберігають криптовалюту, можливі такі способи обміну:

  • Р2Р-обмін, або купівля-продаж криптовалюти напряму між користувачами, без посередника – якщо криптомонети на біржі;

  • через онлайн-обмінники.

  • Список перевірених криптообмінників розміщений на сервісі Obmify. Тут можна вигідно обміняти крипту на долари, євро або гривні та вивести гроші на банківську картку. Користувач сам обирає найвигідніший для себе курс обміну та підтверджує транзакцію. А якщо щось незрозуміло, то завжди можна звернутися до служби підтримки у телеграмі.

    У чому перевага онлайн-сервісу для обміну валют


    Онлайн-обмінник забезпечує комфортний та безпезпечний обмін різних пар валют в режимі реального часу. Також тут можна отримати швидкий доступ до популярних пар за останню добу, наприклад, вивід USDT на гривневу картку Монобанку або ПриватБанку, обмін біткоїна на гривні тощо.

    Переваги сервісу онлайн-обміну валют:

  • порівняння різних обмінних пунктів за рейтингом та курсом;

  • зручність та швидкість обмінних операцій;

  • можливість залишити відгук про транзакцію чи конкретний обмінник;
    захищеність персональних та фінансових даних.

  • В онлайн-обміннику представлений великий вибір криптовалют та пар для обміну на вибір. Такі обмінники хоч і мають певні комісії за здійснення обміну, вони максимально низькі, що дозволяє провести вигідний обмін.

    Також онлайн-обмін дозволяє провести транзакцію моментально за найвигіднішим курсом. Адже, які відомо, курс криптовалюти може дуже швидко змінюватися.

    Ще на вебресурсі Obmify велику увагу приділяють дизайну та зручності сервісу, особливо для використання зі смартфона, щоб користувачі могли обміняти активи у будь-який час доби.

    Вважаємо, що маючи доступ до надійного та зручного сервісу обміну, українські трейдери та інвестори отримують чудову можливість ефективно управляти активами та здійснювати вигідні обмінні операції.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.