Які переваги лікування в Ізраїлі*

Які переваги лікування в Ізраїлі*
Усім хто хоче отримати кваліфіковану медичну допомогу та потрапити на лікування до найкращих фахівців у своїй області слід звернути увагу на лікування в Ізраїлі. Це прекрасна можливість не лише зберегти власні фінанси, але й отримати кваліфіковану та ефективну діагностику та лікування.

При цьому спеціалісти використовують для цього найновіші та найефективніші методики та обладнання.

Ізраїль вже досить давно займає одне з ведучих місць серед країн що можуть запропонувати висококласну медичну допомогу. Щорічно країна приймає сотні тисяч пацієнтів з усіх країн світу. Одні з найкращих клінік Ізраїлю – клініки Топ Іхілов. Саме вона входить у п’ятірку найкращих ізраїльських клінік.

Спеціалізація ізраїльських медичних центрів


На фоні того, що у медичних центах Ізраїлю лікують навіть якнайскладніші захворювання, особливо слід звернути увагу на найсучасніші методики лікування онкологічних захворювань.
У цій сфері працюють висококваліфіковані лікарі самих різноманітних спеціалізацій. Саме через це ізраїльська медицина вважається однією з найефективніших у цілому світі. Як наслідок, щороку на лікування до Ізраїлю приїжджають все більше й більше пацієнтів з найскладнішими захворюваннями.

Що гарантує лікування в ізраїльській клініці


Медичну допомогу ізраїльських клінік більшість пацієнтів обирають перш за все тому, що вона гарантує:

• послуги найкращих лікарів світу – усі без винятку спеціалісти медичних центрів Топ Іхілов, вони здатні повернути здоров’я навіть тим пацієнтам, у яких діагностовано найскладніші захворювання;

• діагностику найвищого рівня – томографи останнього покоління,

• високотехнологічне скануюче обладнання. Саме тому найкращою у світі вважаться саме ізраїльська діагностика раку молочної залози.

• інноваційне обладнання останнього покоління, сучасні навігаційні комп’ютиризовані системи O-ARM.

Надзвичайно важливі у діагностиці захворювань роботи-ассиcтенти Da Vinci. Що ж стосується хірургічних втручань, то тут ізраїльські медики користуються спеціальною установкою SpineAssist. Її використовують для операцій на хребті.

Одним з найпотужніших діагностичних обладнань рахується IRE NanoKnife та інакші високотехнологічні установки. Це все загалом і робить клініки Топ Іхілов ведучими серед усіх медичних центрів країни.

І, також не слід залишати без уваги й привабливу вартість усіх медичних процедур. Окрім цього, оплачувати їх потрібно не відразу, а лише в міру проходження кожного етапу лікування. Саме тому медичний туризм в Ізраїль один з самих популярних напрямків для пацієнтів з усього світу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.