Волинянин, який склав НМТ на 600 балів, отримав 15 тисяч гривень

Волинянин, який склав НМТ на 600 балів, отримав 15 тисяч гривень
Два випускники Горохівський ліцей №2 Дмитро Парій та Ірина Корінецька здобули дивовижний успіх, набравши максимальну кількість балів (200) на національному мультипредметному тесті.

Обдаровані випускники отримали винагороду, - йдеться на сайті Горохівської міської ради.

Дмитро Парій, випускник Горохівського ліцею №2, заслуговує найвищої похвали. Він здобув максимальну кількість балів — 200, з трьох предметів: української мови, математики та фізики. Його наполеглива праця, відданість навчанню та ретельна підготовка дали дивовижні результати. Дмитро не лише продемонстрував високий рівень знань у різних науках, але й став прикладом для інших учнів, показавши, що справжній успіх досягається через велику працю та відданість своїм цілям.

Ірина Корінецька здобула найвищу кількість балів з української мови. Її відданість мові та мовному мистецтву буде плекати любов до рідної мови у серцях інших молодих горохівчан.

Горохівський міський голова Віктор Годик привітав випускників з високими досягненнями, вручив Подяки Горохівської міської ради та грошові премії (Дмитру Парію – 15 тис. грн., Ірині Корінецькій – 5 тис. грн).

Спільно ці двоє випускників продемонстрували високий рівень знань та професійності, здобувши найвищі бали на національному мультипредметному тесті. Їхні досягнення стали важливим кроком вперед і підтвердили високий стандарт якості освіти в Горохові.

Дмитро Парій та Ірина Корінецька - приклади того, як здійснити свої мрії завдяки наполегливості та роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин, який склав НМТ на 600 балів, отримав 15 тисяч гривень
26 серпень, 2023, 11:13