Обурені конкурсом на крісло директора: колектив навчального закладу збереться під Волинською ОВА

Обурені конкурсом на крісло директора: колектив навчального закладу збереться під Волинською ОВА
Завтра, 1 вересня, колектив Крупівського навчально-реабілітаційного центру буде страйкувати під Волинською ОВА. Відбудеться це о 9:30.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповів колектив центру.

Колектив був змушений ухвалити таке рішення через, за їх словами, непрозорий та несправедливий конкурс на посаду директора навчального закладу. За результатами конкурсу, крісло директора замість колишнього т.в.о. Олега Дацюка, що пропрацював у школі 18 років, посіла Юлія Гринчук – колишня очільниця Горохівської РДА, ексдиректорка школи №24, ексдиректорка Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

«Ми обурені проведенням конкурсу на посаду директора навчального закладу. Він відбувся 30 серпня. Однак, сьогодні, 31 серпня, відбулося якесь незрозуміле переголосування. Як ми дізналися, т. в.о. директора програв з результатом в 1 голос. Члени комісії були «за» Дацюка, а лише один голос проти. Це голос Юрія Поліщука – заступника голови Волиньради Григорія Недопада.

Розпорядження про призначення конкурсу було підписане 21-го, опублікували його 29-го серпня. Від нас щось приховують?

Не було і відеотрансляції конкурсу. Відео опублікували лише сьогодні пообіді. Проте, коли був попередній конкурс, усе було прозоро», – кажуть у колективі НРЦ.

Колектив також повідомив, що колишній т.в.о. Крупівського НРЦ збирається судитися через несправедливе проведення конкурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все буде "палиця",ви ще не зрозуміли,лохи,до стайні...може прокинетесь накінець і не будете обирати виродків...
Відповісти
невже та посада медом намазана ? за зарплату до 10 тисяч так воюють...
Відповісти
Працювала собі людина,жила життям закладу, старалась,досягала,створила чудову як технічну так і матеріальну базу,і раптом стала не угодною.Це напевно нові підходи до покращення функціонування освітніх закладів- браво!!!Побачимо який буде результат!
Відповісти
У Юлії Гринчук серйозна і потужна "криша", це зрозуміло. З керівної посади на керівну, але якось ті посади зовсім не перегукуються одна з одною і взаємно не доповнюють. В кінці кінців з освіти ніби в освіту, але... Який у Юлії Гринчук практичний чи професійний досвід роботи у спеціальній педагогіці, чи соціальній реабілітації дітей інвалідів? Наскільки пані Юлія є компетентною у цій галузі? Чи достатній лише досвід керівника технологічного ліцею 24, короткотривалий термін очільниці районної рда, та заступниці директора мцз? Висновок очевидний. Чим керувалися та чого очікують від пані Юлії при усій повазі до неї місцеве керівництво? Якщо повернення в освіту звісно лише директором, то мабуть краще у звичайний заклад середньої освіти чи фахової пеедвищої освіти накрайняк. Наприклад, поруч на Київському майдані є чудовий коледж технологій та бізнесу, який давно вже потребує нового керівника. Хороша пропозиція, подумайте. Там теж можна і мабуть потрібно провести вибори з перевагою в один лише голос.
Відповісти
Мабуть це перший випадок в історії місцевої автрритарно орієнтованої освіти, коли самі освітяни так колегіально вирішили сказати рішалам НІ. Вийнятково мужнє рішення вчителів. Браво!
Відповісти
Сектантку призначають для вихлваннч дітей.Ротарі клуб це тоталітарна світова секта
Відповісти
Сьогодні на дану сферу за кордону поступає фінансова допомога. З цієї позиції Олег Дацюк видається людиною не надійною. Візьме й направить усе на потреби дітей-інвалідів. А культуролргиня Юлія Гринчук зарекомендувала себе з позитивної сторони серед членів клубу таких собі "любителів цитат Бісмарка".
Відповісти
Просто людина прагне справедливості. Хіба це важко зрозуміти? Та і зарплата - справа не остання..
Відповісти
Країна залита кров'ю, роздерта, сплюндрована. Найжорстокіша і найпідліша боротьба ведеться за керівні посади. Ніхто з порядних, відданих справі, людей їх не займатиме. Основний критерій Волинського керівника - бути частиною клрупційної системи, без честі зобов' язань перед людьми, яких вони зневажають. Нехай з' явиться волинський Лінч!
Відповісти
Щось та Гринчук скрізь керує і не затримуються ніде,кому вона платить за посади???
Відповісти
Останні новини
Обурені конкурсом на крісло директора: колектив навчального закладу збереться під Волинською ОВА
31 серпень, 2023, 16:19