У День знань школярі з Волині задонатили на ЗСУ гроші, які мали витратити на квіти

У День знань школярі з Волині задонатили на ЗСУ гроші, які мали витратити на квіти
Вітаючи зі святом Першого дзвоника своїх наставників, учні опорного закладу загальної середньої освіти “Пнівненський ліцей” підносили їм у дарунок лише винятково вирощені вдома квіти.

Серед різноманіття красивих хризантем, айстр, циній, жоржин, чорнобривців, гладіолусів, троянд не було жодної купленої. Ліцеїсти вирішили, а вчителі їх підтримали, що найкраще витратити гроші на щось більш значуще, - пише газета "Полісся".

Учні та вчителі організували цього дня благодійну патріотичну акцію “Донат замість квітів”, у рамках якої кожен присутній на урочистій шкільній лінійці здійснив пожертвування для українських військових.

Заступниця директора з виховної роботи Надія Гупалик розповідає, що ідею розпочати новий навчальний рік з доброчинної ініціативи запропонували учні випускних класів.

"Працівники ліцею, учнівський колектив, а також батьки вихованців згуртувалися навколо такого доброго задуму і в День знань зробили благодійні внески, висловлюючи повагу та підтримку нашим захисникам. Разом ми зібрали 13 тисяч 700 гривень. Кошти передамо військовим, які виборюють для нас мирне небо. Це наша, можливо і не велика, але щира підтримка оборонцям Батьківщини, одна з багатьох справ, які робимо заради перемоги", – додає співрозмовниця.

Подібно вчинили і в Фаринківській початковій школі-філії ОЗЗСО “Пнівненський ліцей”. Там теж відступили від традиційного сценарію святкування Першовересня — відмовились від пишних урочистостей. Замість цього учні та педагогічні працівники школи проявили себе як доброчинці — зібрали на Збройні сили України загалом 4 тисячі 636 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заробляє мільйони на армії, діти на День знань віддають останню копійку на ЗСУ, не вручаючи квіти людям, які за злиденні гроші їх навчають. С-справедливість, це наше ВСЕ
Відповісти
Останні новини
У День знань школярі з Волині задонатили на ЗСУ гроші, які мали витратити на квіти
08 вересень, 2023, 02:17