Збірна України з футболу долучилася до благодійної ініціативи волинських волонтерів

Збірна України з футболу долучилася до благодійної ініціативи волинських волонтерів
Національна збірна України з футболу підтримала спільний збір для військових від волонтерського логістичного центру "Марлог" і громадської організації "Рестовратор".

Як розповіла у коментарі Суспільному керівниця "Марлогу", волонтерка Наталія Попова, перед матчем "Україна – Англія", який відбувся 9 вересня у Вроцлаві, українські футболісти залишили свої автографи на командних м'ячах і футболках, щоб допомогти волонтерам придбати партію турнікетів для військових.

Зі слів волонтерки, долучилися до благодійної ініціативи Андрій Шевченко, Сергій Ребров і такі провідні гравці, як Олександр Зінченко, Михайло Мудрик та Андрій Ярмоленко.

"Всі вони долучилися до підписів командних м'ячів і футболок для аукціону, який будуть спільно проводити "Марлог" і наші партнери ГО "Рестовратор" вже в Україні. Це будуть аукціони на благодійних вечорах", — говорить Наталія Попова.

Згодом футбольну атрибутику розіграють на аукціонах. Усі лоти та місця проведення благодійних вечорів, на котрих можна буде придбати мерчі та допомогти в зборі на турнікети для ЗСУ, зазначила Наталія Попова, оголосять додатково.

Окрім зустрічі з футболістами, сказала волонтерка, завдяки підтримці Федерації футболу України у Вроцлаві відбувся аматорський матч між українськими та англійськими вболівальниками з результатом 6:4 на користь України.

Також, додала керівниця волонтерського центру, Федерація футболу організувала заходи народної дипломатії і зустрічі фанклубів, під час яких волонтери розповідали про війну в Україні та роботу організацій, що допомагають ЗСУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Збірна України з футболу долучилася до благодійної ініціативи волинських волонтерів
11 вересень, 2023, 14:37