Відійшов у засвіти ексдиректор ДП «Волиньвугілля»

Відійшов у засвіти ексдиректор ДП «Волиньвугілля»
11-го вересня відійшов у вічність колишній генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Михайло Борсук.

Про це пише БУГ.

Помер Михайло Микоколайович несподівано на 62 році життя. Прощання відбудеться 12-го вересня о 13.30 в Свято-Духівському соборі.

Михайло Миколайович народився 16-го листопада 1960 року у Червонограді Львівської області. Закінчивши школу, вирішив присвятити своє життя шахтарській праці, тому вступив до Дніпропетровського гірничого інституту, де здобув фах гірничого інженера. Опісля 16 років пропрацював на шахті №10 “Великомостівська”. Починав з гірничого майстра, потім зстав начальником видобувної дільниці, з листопада 1994-го – головним інженером, а з липня 1995 року – директором цього підприємства.

У березні 1999 року Михайло переїхав до Нововолинська й очолив шахту №9 “Нововолинська”.

За час його керівництва, у березні 2001 року шахта №9 посіла перше місце в номінації “Підприємство року” в рамках програми “Людина року Волинського краю”. А в 2001 році Михайло Борсук визначений кращим керівником програми “Людина року”. За свою трудову діяльність нагороджений золотою медаллю Міжнародної Кадрової Академії “За ефективне управління” та відзнакою Президента України – орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Також він був повним кавалером знаку «Шахтарська слава» та “Шахтарська доблесть”.

У вересні 2005 р. Михайла Борсука призначили в.о. генерального директора ДП “Волиньвугілля”, а з січня 2006 року – генеральним директором. Перебуваючи на посаді. Михайло Миколайович комп’ютеризував усі відділи підприємства, створив комп’ютерний центр із нарахування заробітної плати працівникам, ініціював створення літопису та музею “Шахтарської слави”. А в 2005 році під керівництвом Борсука ДП “Волиньвугілля” вперше за час свого існування достроково виконало річне завдання з вуглевидобутку, видавши на-гора 530,6 тис.тонн вугілля.

Михайло Борсюк очолював ДП “Волиньвугілля” до 2007 року.

Інформаційне агентство ВолиньPost висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відійшов у засвіти ексдиректор ДП «Волиньвугілля»
12 вересень, 2023, 15:03