Все що треба знати про доставку товарів з Китаю*

Все що треба знати про доставку товарів з Китаю*
На ринку сучасних міжнародних поставок саме доставка товарів з Китаю стала ключовим бізнес елементом. Компанія Guangzhou Easy China Business займається професійною доставкою вантажів «під ключ». Мінімальна вага замовлення – 100 кг, у вартість послуг вже входить «митна очистка». Різноманітні формати способів доставок враховують як фізичних, так і юридичних форм власності замовників.

Особливості професійної доставки товарів з Китаю


Надзвичайно важливим моментом замовлення товарів з Китаю та їх доставки є кваліфіковане визначення маршруту та способів транспортування під кожну групу товарів.
Саме на цьому етапі більшість замовників орієнтуючись на загальні калькулятори, що розміщені на багатьох сайтах допускають найголовнішу помилку – фактична собівартість кожної одиниці доставленого з Китаю товару виходить на порядок вищою ніж вони розраховували. В результаті бізнесу можуть загрожувати збитки.

Розрахунки вартості доставки у Guangzhou Easy China Business


Фахівці компанії Guangzhou Easy China Business не допускають у своїй роботі таких помилок, розраховуючи вартість доставки, вони приймають до увари такі фактори як:
• характеристики товару;
• вага та об’єм;
• форма діяльності замовника;
• необхідність оформлення додаткових документів на товар.

Уже на етапі планування доставки замовник має можливість обрати серед декількох варіантів «під ключ» найбільш вигідний для себе. Отож прорахувати ризики та ступінь вигоди доставки тієї чи іншої групи товарів можна вже наперед.

Важливість логістики у міжнародних поставках


Незважаючи на розповсюдженість та популярність у сучасному світі міжнародних поставок саме логістика найчастіше виявляється найслабшим місцем.

Саме тому компанію був розроблений спеціальний алгоритм роботи, що дозволяє уникати помилок. Кожна з отриманих заявок на поставку розглядається виключно окремим проектом. Таким чином, брокери отримують можливість:
• оптимізувати усі витрати по логістиці;
• грамотно спланувати маршрут;
• зробити поставку товару вигідною;
• надати товару конкурентоспроможності;
• забезпечити абсолютну безпеку перевезенню.
При потребі може використовуватися й мультимодальне перевезення.
Також під час планування доставки товарів з Китаю враховуються потреби замовника та форма необхідної поставки. Документація може бути оформлена як на фізичну особу у форматі DDP, так і на юридичну особу.

Для зручності клієнтів передбачено різноманітні форми оплати за логістичні послуги на безпосередньо за сам товар. Завдяки вчасному моніторингу валютного курсу фахівці компанії здатні оптимізувати витрати по конвертації валютних пар та зробити оплату товарів, послуг та логістики

Враховуючи факт того, що фахівці компанії наперед роблять усі необхідні логістичні розрахунки та надають кілька варіантів оплати послуг, собівартість кожної товарної позиції з доставкою «під ключ» замовник може розрахувати завчасно, ще на етапі планування.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.