За добу на Волині сталося 4 пожежі

За добу на Волині сталося 4 пожежі
Протягом минулої доби волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Волинській області.

29 вересня о 15:05 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в смт Стара Вижівка Ковельського району. На місце виклику направлено рятувальників 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини спільно з працівниками МПО смт Дубечне. По прибуттю вогнеборці провели розвідку та на гасіння пожежі подали 4 водяні стволи. Ймовірна причина пожежі – встановлюється.

О 15:55 черговий підрозділ 20-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин ліквідували займання сухої трави на площі 0,2 га поблизу села Хорохорин Луцького району. Ймовірна причина події – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Рятувальники 21-го ДПРП спільно з працівниками МПО села Сільце приборкали загорання господарської споруди в селі Підріжжя Ковельського району. Причина пожежі – встановлюється.

Вогнеборці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини загасили пожежу соломи на відкритій території в селі Суховоля Луцького району. Ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.