«Смекта» – чудовий спосіб позбутися болю*

 «Смекта» – чудовий спосіб позбутися болю*
Протидіарейний препарат дає змогу доволі ефективно боротися з найбільш вираженими проявами цієї недуги. Симптоми діареї минають вже після першого застосування. Однак, для досягнення кращого ефекту, необхідно пропити курс за певною схемою, яку підбирає лікар виходячи з індивідуальних особливостей організму. «Смекта» https://liki.ua/ru/shop/brands/smekta-9673 в такому разі матиме і терапевтичний ефект.

Як правильно приймати «Смекта»: кілька правил


Важливо розуміти, що цей препарат призначає лікар після первинного огляду і, якщо необхідно, аналізів. Він поставляється у формі пакетиків із суспензією сірого або червоного кольору. Є різні смаки для більш приємного вживання:

  • ванільний;

  • полуничний;

  • апельсиново-ванільний.

  • Від смакових добавок безпосередньо залежить колір суспензії. Вміст пакетика перед застосуванням необхідно обов'язково розмішати з будь-якими рідкими або напіврідкими речовинами. Це може бути як звичайна вода, компот, сік, так і супи, дитячі суміші та каші.

    Дозування загалом відрізняється залежно від віку хворого. Дорослим рекомендується приймати по три пакетики на добу. Якщо дитині більше року - 4 пакетики на добу перших 3 дні, потім по два. Малюкам від одного місяця до року - 2 пакетики на добу протягом 3 днів, потім один.

    У чому сила «Смекта»


    "Смекта" - це універсальний препарат, який можна безбоязно приймати хворим різного віку. Завдяки наявності різних приємних смакових добавок препарат можуть приймати як дорослі з непереносимістю різних неприємних смаків, так і діти. Для них це не буде травмувальним досвідом.

    Кілька пакетиків дають змогу боротися не тільки з гострою та хронічною функціональною діареєю, а й із симптомами різних захворювань шлунково-кишкового тракту, значно зменшуючи біль. Засіб дає змогу ефективно боротися з печією, нудотою та блюванням.

    Будучи адсорбентом, «Смекта» доволі швидко виводить з кишківника токсини та алергени. Таким чином вони не потрапляють через стінки кишківника та шлунка далі в організм, особливо в кров. «Смекта» вбирає вірусні бактерії, не даючи їм поширюватися далі. Тому її часто прописують для лікування та зняття симптомів ротавірусу.

    Згубного впливу на організм людини «Смекта» не чинить, вона навіть не всмоктується в кров, працюючи тільки в просвіті кишечника. Важливо тільки не зловживати.

    Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.