Хто може стати новим власником «Волиньторфу»

Хто може стати новим власником «Волиньторфу»
На платформі Prozorro сьогодні, 6 жовтня, відбувся аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства «Волиньторф», що знаходиться за адресою: Камінь-Каширський р-н (колишній – Маневицький р-н), с. Прилісне, вул. Сойне, 15.

З інформації на сайті E-tender стало відомо, що участь у торгах взяв лише один учасник – ТзОВ «АГРОБІОСТАНДАРТ». Компанія зареєстрована у Тернопільській області – у місті Теребовля, вулиця І. Мазепи, 7, на ім’я Чейчука Дениса Миколайовича.



Стартова ціна аукціону - 190 194 506 гривень. ТзОВ «АГРОБІОСТАНДАРТ» запропонувало ціну 212 221 200 гривень. Оскільки інших учасників тендеру не було, то вірогідно, що Регіональне відділення фонду держмайна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях визнає його переможцем.

Наразі аукціон із продажу «Волиньторфу» перебуває на стадії перевірки – очікується опублікування протоколу.

Нагадаємо, що «Волиньторф» є діючим підприємством, до складу якого входить відокремлений підрозділ «Маневицький торфозавод». Кількість працівників станом на 01.07.2023 – 302 людини.

Майновий комплекс включає 109 будівель, споруд та передавальних пристроїв. На праві постійного користування у підприємства перебувають 28 земельних ділянок площею більше 192 га.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто може стати новим власником «Волиньторфу»
06 жовтень, 2023, 16:02