Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 12 – 15 жовтня

Театральний анонс: огляд вистав у Луцьку 12 – 15 жовтня
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка запрошує лучан та гостей міста на перегляд вистав.

Цього тижня для поціновувачів театрального мистецтва підготували чимало цікаво.

12 жовтня о 18:00 на камерній сцені покажуть драму інакшості «Фрекен Жюлі» Августа Юхана Стріндберга.

Ця вистава – це історія трьох душ, чиї уламки раз і назавжди змішалися однієї купальської ночі... Бо деякі слова назад не забрати, вчинки – не виправити, а пристрасть – не вгамувати. Зухвала гра сильних характерів, «рулетка» почуттів та рішень – хто ж переможе? Молода і спекотна графиня з темним минулим чи її амбітний лакей, одержимий мрією «піднятися»? Чи, може, всіх «обіграє» його наречена – кухарка Крістіна? А можливо, у цій грі все-таки не може бути ані переможців, ані переможених?



Пориньте в особливий світ автора у світлі місячної повні та темряві нерозквітлого цвіту папороті, знайдіть свою відповідь на запитання, що цікавлять Августа Юхана Стріндберга.

Квитки на вистави можна придбати у касі та адміністраторів, а також на театральному сайті.

14 жовтня о 12:00 запрошують на виставу «Котигорошко» Анатолія Шияна.




Ця казка не лише про те, як хлопчик взяв булаву та переміг дракона. Адже спочатку з ним відбудеться чимало пригод на шляху до звільнення братів та сестри із полону. Як подужає він усі випробування? Як Оленка допомагатиме? І чи дійсно тільки вона винна у тому, що трапилось? Приходьте та дізнайтесь!


14 жовтня о 18:00
на основній сцені вистава-хіт – поліська рапсодія «Століття Якова: Перше кохання» Володимира Лиса.



Неповторна атмосфера та до сліз зворушлива історія – романтичний вечір гарантуємо! Вистава-хіт нашого театру. Історія великого кохання, яке волинянину вдалось пронести через усе, майже сторічне, життя.

Перед глядачами промайне історія цілого покоління, людське життя головних героїв, із дитинства до старості – адже той, хто хвилину тому отримував у поштарки пенсію, вже біжить дитям, граючись із сусідською дівчинкою, а ось вони вже молоді – пізнають кохання... Та чи вдасться їм жити так, як мріється?


15 жовтня о 18:00 на камерній сцені театру покажуть драму «Не шукайте ЩАСТЯ, бо я його украв» за п'єсою Івана Франка «Украдене щастя» від Ольги Оноприюк та Андрія Білоуса.



Кожен із нас напевно чув чиюсь історію про справжнє кохання, яке не має меж, і людина не здатна «запхати» його у рамки «правильності». У центрі вистави – любовний трикутник, боротьба між почуттями та нормами моралі, боротьба з самим собою заради примирення із соціумом – а все це потрохи знищує особистість і, як жахливо це не звучало б, іноді смерть є єдиним логічним завершенням страждань людини, яка за природою своєю народжена бути щасливою…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.