«Воювати доведеться багатьом, якщо не всім», – військовий 100-ої бригади ТрО Вадим Барабуха

«Воювати доведеться багатьом, якщо не всім», –  військовий 100-ої бригади ТрО Вадим Барабуха
Лучанин Вадим Барабуха із позивним «Бар» виконує бойові завдання, керуючи FPV-дронами на Куп’янському напрямку у складі 53-ого батальйону 100-ої бригади територіальної оборони.

В інтерв’ю для Інформаційного агентства Волинь Post він розповів, як змінилося його сприйняття світу та себе на війні, що його мотивує, про що мріє та чому воювати треба готуватися усім.

«Я завжди кажу і впевнений у тому, що війна надовго, і з цією думкою треба змиритися, жити і готуватися до того, що воювати доведеться багатьом, якщо не всім, навіть жінкам», - зауважив Вадим.

ПОВНА ВЕРСІЯ ІНТЕРВ’Ю: «Моя мотивація – день, коли я повернуся додому. Назавжди», – військовий 100-ої бригади ТрО Вадим Барабуха

На думку військового, чоловікам, які досі не пішли до лав ЗСУ, варто серйозно задуматися та готуватися.

«У мене в принципі є питання до держави, як ми будемо воювати далі, бо реально втома є. Я не люблю чогось прогнозувати, але з того, що я бачу та аналізую, війна – надовго і є питання, як нам бути далі. Мені доводилось бачити людей на позиціях, які не вірять у те, що вони виживуть. Саме таких військових треба міняти в першу чергу. У них немає життя в очах… Вони не вірять, що повернуться живими! А по вулицях у цей час мирно ходять хлопці із песиками та латте…
Хто б що не казав, але, ХЛОПЦІ, ГОТУЙТЕСЯ! Краще піти самому і мати вибір, аніж коли примусово дадуть повістку і вибору, куди піти служити, може не бути. Краще, йдучи до центру комплектації, уже знати, де хочеш служити, де є знайомі, з якими буде не страшно воювати, які зможуть тебе навчити. Нам в підрозділ потрібні люди і ми готові їх вчити», - сказав військовий.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Золоті слова. Часу на підготовку залишається мало. За Батьківщину пішли добровольці. Їх меншає. Держава не мотивує воювати за неї. Стимулює 1,5 року. Це колапс. Справа рук тих потенційних захисників зробити собі умови виконання конституційного обов'язку перебуваючи ,,на волі,, щоб впевнено йти і виконувати а не шукати підстави по 23-й і позичати в сірка очі.
Відповісти
І звідки ж цеи віиськовии знає, що воювати приидеться саме всім? Звідки такі пізнання у віиськовіи науці у оператора дрона?
Відповісти
А з вибором місця служби цеи віиськовии взагалі заганяється, гонить як п'янии.
Немає права вибору місця служби, немає, хіба що за бабло. Але за бабло, то в любии момент, хоч зараз, хоч по повістці.
Відповісти
Воюватимуть ті, хто поставить підписи
Відповісти
Останні новини
«Воювати доведеться багатьом, якщо не всім», – військовий 100-ої бригади ТрО Вадим Барабуха
13 жовтень, 2023, 12:57