Волинський тероборонівець повернувся на фронт, хоча виховує 4 дітей

Волинський тероборонівець повернувся на фронт, хоча виховує 4 дітей
Пан Олександр на псевдо «Шурик» – боєць другого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони.

У лютому 2022-го чоловік добровольцем став на захист Батьківщини. Попри те, що разом з коханою дружиною Оксаною вони виховують чотирьох неповнолітніх дітей – трьох синів і донечку, повідомляє в телеграмі 100 бригада ТРО.

Впродовж десяти місяців «Шурик» ніс службу на півночі Волині – проте у грудні таки звільнився з лав ЗСУ (великій сім’ї було неабияк сутужно без тата).

А на початку весни рідний батальйон пана Олександра – разом з іншими підрозділами бригади – вирушив виконувати бойові завдання на схід України.

І чоловік вирішив повернутися на службу.

«Тут мої бойові побратими, тут вирішується доля України – зрештою, саме тут ведеться битва за щасливу долю і моїх чотирьох дітей! – впевнено каже волинський тероборонівець, – Іншого варіанту, як здобути Перемогу ми просто не маємо. А ось у наших ворогів вибір таки є: або добровільно забратися геть – або дочекатися вручення перепусток до пекла!» - зізнався військовослужбовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський тероборонівець повернувся на фронт, хоча виховує 4 дітей
18 жовтень, 2023, 15:32