Депутат від ОПЗЖ у Луцьку отримав «умовно» за переправлення ухилянтів

Депутат від ОПЗЖ у Луцьку отримав «умовно» за переправлення ухилянтів
У Луцьку до умовного терміну позбавлення волі засудили депутата від ОПЗЖ, який промишляв переправленням через кордон ухилянтів.

Про це пише Zaxid.net.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, обвинуваченими у цій справі є двоє уродженців Чернігівщини: Ігор Протовень та депутат Чернігівської районної ради від партії ОПЗЖ Андрій Бабич.

Слідство встановило, що чоловіки отримали від ухилянта 60 тис. грн за виготовлення фальшивих свідоцтв про народження дітей. 19 жовтня минулого року під час зустрічі вони передали йому підроблені документи і отримали ще 1,5 тис. доларів. Після цього їх затримали правоохоронці.

Допитаний у суді Андрій Бабич повністю визнав провину і підтвердив, що справді організовував незаконне переправлення чоловіків за кордон. Просив суд суворо його не карати. Його спільник, Ігор Протовень, дав аналогічні покази.

Суддя Оксана Данелюк, дослідивши матеріали справи, визнала обох чоловіків винними у порушенні ч.3 ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через кордон) та ч.3 ст. 358 ККУ (підроблення документів). Їм обом призначили по три роки іспитового терміну. За проведені експертизи вони повинні заплатити 9,8 тис. грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От хай хтонебудь скаже що в луцькому міськрайонному суді нема корупції 9 тисяч проти 60 и три роки умовно коли ці статті передбачають тюремний термін пані суддя як ви дивитесь в очі людям в котрих загинули на фронті діти батьків матерів батьки дітей вовам чоловіків судячи по вашому корупційному рішенні вам начхати на все вам головне задовольнити свої потреби ганьба таким суддям і презирство
Відповісти