Чим українців приваблює навчання у Словацькій Республіці*

Чим українців приваблює навчання у Словацькій Республіці*
Привабливість навчання на території Словацької Республіки обумовлена якістю вищої освіти, що за багатьма параметрами виступає однією з найкращих в Європі. Плюс: отримавши диплом у Словаччині, студенти мають можливість працевлаштування у багатьох європейських країнах.

Цікавить навчання в Словаччині? На сайті https://slovakeducation.com/ є можливість познайомитися з детальної інформацією щодо особливостей вступу. Розмова з фахівцями компанії допоможе правильно зібрати необхідний пакет документів та отримати кваліфіковані поради, з якими вступ і навчання у навчальних закладах Словаччини пройдуть максимально просто й швидко.

Відсутність складнощів пояснюється особливостями словацького диплома. Його приймають всі країни Євросоюзу, що не потребує додаткового підтвердження.

Чому саме Словаччина


Серед основних переваг, якими відрізняється ця країна, можна виділити наступні.

  1. Схожість менталітетів (громадяни України почувають себе як вдома, тому що у Словаччині немає специфічних заборон або інших суттєвих відмінностей).

  2. Слов’янська мовна група (словацька мова дуже схожа на українську, тому її вивчення проходить максимально просто, не зважаючи на початковий рівень).

  3. Стабільність економіки (багато студентів, здобувши освіту в Словаччині, залишаються тут на постійне проживання, при наявності диплома спрощує пошук роботи).


Плюс: варто відзначити грамотний підхід до розв’язання організаційних питань при зарахуванні до навчального закладу Словаччини. Студентам тут пропонуються місця у добре облаштованих гуртожитках. На території вишів працюють засоби громадського харчування з доступними цінами. Варто відзначити й організацію культурних заходів, де можна отримати цікаву інформацію або познайомитися з новими людьми.

Безплатне навчання в Словаччині


Сьогодні кожен охочий, незалежно від громадянства, має можливість здобути якісну освіту на європейському рівні безплатно. Словаччина відкрита для студентів з усіх країн світу. Обов’язкова умова – вдале володіння словацькою мовою. Тільки в цьому випадку студенти мають право на безплатне навчання.

Якщо з вивченням словацької мови виникають складнощі, є можливість здобути освіту англійською. Ця послуга додатково оплачується, але, за оцінками фахівців, вартість навчання в Словаччині суттєво нижче, ніж в інших країнах Європи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чим українців приваблює навчання у Словацькій Республіці*
25 вересень, 2023, 15:23