Основні показники хорошої питної води*

Основні показники хорошої питної води*
Якість води на 100% можна перевірити тільки в лабораторних умовах. Корисна природна рідина повинна мати кришталеву прозорість, м'який смак і повну відсутність будь-якого запаху. Вода від компанії Aquapro - правильний вибір на шляху до здоров'я, краси та довголіття.

Які вимоги висуваються до води високої якості


Вода - життєво необхідна неорганічна сполука, без якої організм може прожити всього кілька днів. Склад води містить велику кількість мінералів та інших корисних мікроелементів, дія яких спрямована на підтримку водного балансу, збагачення клітин корисними речовинами і підтримання необхідного рівня енергії в організмі.

Щоб вибрати воду високої якості, яка відповідатиме вимогам і стандартам, варто звернути увагу на такі важливі характеристики природної рідини:

  • Коректний хімічний склад. У воді не повинно бути сторонніх домішок, металів та іншої шкідливої органіки.

  • Правильний смак, колір і запах. Не варто купувати воду з осадом або помутнінням. Корисна вода не має запаху або нетипового присмаку.

  • Багатоступеневе очищення. Перевірити якість води можна тільки в лабораторії. Якщо аналіз встановлює присутність у рідині бактерій або вірусів, таку воду краще не використовувати в раціоні. Це загрожує не тільки отруєнням, а й розвитком різного роду захворювань.

  • Баланс корисних речовин. Правильне насичення води мікроелементами - запорука користі природної рідини. За умови вживання корисної води всі системи та органи будуть функціонувати належним чином.

  • Як обрати службу доставки води


    Вода високої якості - це не рідкість. Правильний вибір постачальника - запорука здоров'я і довголіття. Обираючи службу доставки, враховуйте:

  • Репутацію компанії та тривалість присутності постачальника на ринку. Найчастіше перевірити це можна за допомогою відгуків покупців.

  • Інформацію, зазначену на етикетці. Має бути вказано місце видобутку води, хімічний склад, термін придатності та умови зберігання.

  • Якість тари. Бутлі проходять спеціальне очищення, після чого знову наповнюються водою. Отже, всередині пляшки не повинно бути липкості та інших забруднень.

  • Доступність ціни. Часто постійним клієнтам пропонують варіанти, які дають змогу економити. Наприклад, після замовлення певної кількості бутлів один надається безкоштовно. У магазині такими перевагами скористатися не вийде.

  • Зручний час доставки і ввічливість операторів. Компанія, яка дорожить своєю репутацією, намагається максимально догодити клієнтам. Це дуже важливо, оскільки доставка води не повинна відволікати покупця від роботи або інших повсякденних справ.

  • Вживання в раціоні якісної питної води - запорука молодості та довголіття. Беручи до уваги нескладні рекомендації, ви можете зрозуміти яку воду п'є ваша сім'я і чи варто щось змінювати.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Теги: Aquapro, вода
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.