Ресторанну кухню поміняв на військову: лучанин готує обіди для нацгвардійців. ВІДЕО

Ресторанну кухню поміняв на військову: лучанин готує обіди для нацгвардійців. ВІДЕО
27-річний Василь Гончар готує обіди для бійців однієї з військових частин Нацгвардії України. Чоловік — професійний кухар, до повномасштабної війни сім років працював за кордоном.

Про це пише Суспільне.

Робочий день на кухні розпочинається о п'ятій ранку. Страви на сніданок, обід і вечерю готує впродовж дня, каже Василь Гончар. Додає: експериментувати на військовій кухні не доводиться.

"До професійної кухні завжди хочеться повернутися, оскільки в нас є розкладка по якій ми завжди повинні готувати. Тут спочатку важко було звикнути. Фантазія працює незалежно, що ти робиш, де ти робиш і як ти робиш", — говорить кухар.

Цілий день, розповідає кухар, проводить на ногах. Каже: буває таке, що впродовж дня доводиться чистити то картоплю, то цибулю, то моркву. "Якщо ти цієї справи не любиш, то не варто й братися за роботу кухаря", — каже Василь Гончар.

Про себе чоловік розповідає, що готувати любив з дитинства. Працювати за фахом почав у 16 років після першої практики під час навчання.

Василь Гончар вважає, що кожен українець має робити свій вклад у перемогу, навіть працюючи кухарем. "Адже держава у нас одна", — додав чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ресторанну кухню поміняв на військову: лучанин готує обіди для нацгвардійців. ВІДЕО
29 жовтень, 2023, 08:00