У Луцьку встановлюють осіб, які кидають каміння та інші предмети у маршрутки

У Луцьку встановлюють осіб, які кидають каміння та інші предмети у маршрутки
У Луцьку встановлюють осіб, які кидають каміння та інші предмети у маршрутки в районі Вересневого, проспектах Молоді, Відродження та інших.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

"У зв'язку із неодноразовими фактами кидання каміння та інших предметів невстановленими особами в автобуси, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах міста Луцька, зокрема, в районі Вересневого, проспектах Молоді, Відродження та інших, працівники поліції, муніципальної варти здійснюють заходи щодо встановлення осіб, які здійснюють протиправні дії.

Громадянам, яким відомо про осіб, які чинять хуліганські дії, просимо надавати інформацію працівникам Національної поліції за телефоном: 102, працівникам відділу “Група швидкого реагування” муніципальної варти — 774 100. Анонімність гарантуємо", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Представники муніципальної варти відмовляються реагувати за вказаним телефоном, спрямовують на 102. Видаліть їх номер із повідомлення. Дуже прикро, бо в районі облспортшколи і на мою автівку неадекват з пляшкою щойно купленого в магазині алкоголю кинув під час руху снігову брилу. Коли я повернувся на кільці на Набережній він втік. Хоча накамерах магазину він має бути.
Відповісти
У Харкові відбулося щось подібне: три малолітні йолопи жбурляли у автівки крижані корки льоду та тікали. Мабуть знову якась дурня із китайського "тіктоку" у тренді... Як раніше ковпачки із колес крали.
Відповісти