На Волині горіли дві квартири та лазня

На Волині горіли дві квартири та лазня
Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі у житловому секторі Волинської області.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

25 грудня об 11:53 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 5-поверхівки на вулиці Підколодного у Ковелі. За викликом спрямували рятувальників 4 ДПРЧ. З’ясувалося, що горіння виникло у кухні – охопило меблі й побутову техніку. Горіння локалізували о 12:23, ліквідували – о 12:45. Працювали 2 ланки газодимозахисної служби. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електроварильної поверхні.

Увечері близько 17-ої години рятувальники 4 та 19 ДПРЧ вирушили за сигналом тривоги на вулицю Брестську у Ковелі. Пожежу, що виникла в одній з квартир багатоквартирного одноповерхового будинку рятувальники ліквідували за пів години. Імовірно, пожежа трапилася через необережність під час куріння.

Увечері рятувальники 8 ДПРЧ ліквідували пожежу в приватній лазні в с. Сошичне Камінь-Каширського, що, імовірно, трапилася через несправність пічного опалення. А рятувальники 2 ДПРЧ ліквідували горіння в господарській споруді у с. Забороль Луцького району. Причина пожежі – необережність під час куріння невстановленої особи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.