На Волині горів житловий будинок та дві господарські споруди

На Волині горів житловий будинок та дві господарські споруди
Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували 5 пожеж та здійснили 3 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

28 грудня о 06:43 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Тристень Луцького району. На місце виклику направлено рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони сіл Доросині та Ясенівка. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою двох водяних стволів ліквідували займання. Імовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

О 09:05 вогнеборці 7-ї ДПРЧ міста Володимир-Волинський приборкали займання господарської споруди в селі Суходоли Володимирського району. Імовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем власником. А о 11:20 бійці 7-ї ДПРЧ загасили загорання комбайна в селі Нехвороща, причина даної події - встановлюється.

У селі Перемиль Луцького району черговий підрозділ 22-го Державного пожежно-рятувального поста ліквідував пожежу господарської споруди. Імовірна причина займання — встановлюється.

У Володимирі рятувальники за допомогою спеціального інструменту провели аварійно-рятувальне відкривання дверей, аби надати доступ медикам до літньої жінки, яка потребувала допомоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині горів житловий будинок та дві господарські споруди
29 грудень, 2023, 12:30