Справи готельного бізнесу на заході України - від Raymond*

Справи готельного бізнесу на заході України - від Raymond*
Власник готелю в Трускавці Raymond (raymond-hotel.com), місті на західній Україні, під час війни зіткнувся з численними труднощами, які випробовували його стійкість і рішучість. Звичайно, тут далеко не такий рівень проблем як на сході України, де туристична галузь зупинилася зовсім, та безліч готелів стерті з лиця землі. Проте поділиться своїм досвідом і розумінням переваг і недоліків готельного бізнесу під час конфлікту.

Труднощі, з якими стикаються


Занепокоєння безпекою. Найбільш серйозною проблемою була постійна загроза безпеці як готелю, так і гостей. Війна спричинила нестабільність, яка ускладнила гарантування безпеки працівників і гостей готелю.

Низький рівень заповнюваності номерів (raymond-hotel.com/rooms) – через конфлікт, що триває, туризм у регіоні значно скоротився, що призвело до низького рівня заповнюваності, що ускладнює підтримку стабільного доходу.

Проблеми з інфраструктурою. Війна також завдала серйозної шкоди електричній інфраструктурі регіону, що в свою чергу створило проблеми з водою та опаленням.

Переваги та недоліки готельного бізнесу під час війни



Переваги


Зменшення конкуренції. Зі зниженням туризму багато готелів закрилися, що призвело до зменшення конкуренції для інших готелів. Під час відновлення галузі, перевагу отримають ті, хто під час війни працював.

Підтримка місцевих жителів. Як власник готелю, я отримав величезну підтримку від місцевої громади під час війни, яка допомогла мені зберегти бізнес і дала мені сили продовжувати.

Недоліки


Зменшення попиту. Як згадувалося раніше, через низький рівень заповнюваності було складно підтримувати стабільний дохід, що ускладнювало утримання бізнесу на плаву.

Труднощі із залученням гостей. Через загрози безпеці та проблеми з інфраструктурою залучення гостей до готелю ставало дедалі складнішим.

Висновок


Бути власником готелю у Трускавці під час війни є непростим досвідом, адже це одна з тих сфер яка практично зупиняється. Хоча зниження конкуренції та підтримка з боку громади були перевагами, низький попит і труднощі із залученням гостей були головними недоліками. Сьогодні, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє і вірю, що готельний бізнес у Трускавці знову процвітатиме. Головна причина такої віри – ЗСУ!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.