Обом уже понад 80 років: у Луцьку зареєстрували незвичний шлюб

Обом уже понад 80 років: у Луцьку зареєстрували незвичний шлюб
У луцькому ЦНАПі зареєстрували незвичний шлюб - надто щемливий і трепетний. Марії Іванівні та Миколі Євтихійовичу - уже понад 80 років, тридцять з яких вони живуть разом.

Про це повідомили у луцькому ЦНАПі.

"Тепер у зрілому віці зареєстрували сім’ю. Та причина - не з радісних. Марія Іванівна потребує особливої турботи і догляду, тому Микола Євтихійович хоче забезпечити їй це. Але і сам потребує допомоги", - йдеться в повідомленні.

Голова обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Валентин Добрянський, який впродовж 30-ти років дружить з “молодятами” стверджує, що уже півроку допомагає їм стати подружжям і влаштувати спільне життя у спеціалізованій установі.

“Це люди вищого ґатунку, котрі беруть величезну відповідальність на себе - піклуватися один про одного, наскільки це можливо, - розповів друг новоспеченої сім’ї. - Але їм самим це дуже важко робити. Тому потребують влаштування у геріатричний пансіонат".

"Попри поважний вік та чималий стаж спільного життя пара була у дуже піднесено урочистому настрої - відчувалася вага події для кожного з них. Ніжність, турбота, любов, відданість відчувалися у кожному русі і погляді. Щиро бажаємо Марії Іванівні та Миколі Євтихійовичу здоров’я, сили і терпіння! Хай доля дарує щасливі хвилини разом у розумінні та турботі один про одного", - наголошують у луцькому ЦНАПі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Старість - це невігластво Бога", - писала в своїх спогадах Фаїна Ранєвская.
Відповісти