На одній з вулиць у центрі Луцька встановили нові дорожні знаки: як їздити водіям

На одній з вулиць у центрі Луцька встановили нові дорожні знаки: як їздити водіям
На вулиці Банковій у Луцьку організували односторонній рух для автівок. На повороті з вулиці Нестора Бурчака на Банкову встановили новий дорожній знак — односторонній рух.

Цей знак діє по вулиці Банковій до перехрестя з вулицею Євгена Сверстюка. Рух водіям дозволено лише ліворуч і праворуч, розповів Суспільному керівник відділу інженерно-транспортної інфраструктури Луцької міської ради Роман Возняк.

За його словами, нові дорожні знаки на цьому відрізку у Луцьку встановили на прохання жителів прилеглих вулиць, департаменту освіти й депутатів.

На місці встановлення нових дорожніх знаків працювали патрульні поліцейські. Чи вони уже штрафують водіїв, які порушують правила дорожнього руху, чи лише проводять профілактичні бесіди з порушниками, прессекретарка управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Коваленко відповідати відмовилася.

За словами посадовця міськради Романа Возняка, до 2 лютого на цьому відрізку дороги та у прилеглих дворах, поблизу ліцею № 9 ще будуть встановлювати додаткові дорожні знаки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На одній з вулиць у центрі Луцька встановили нові дорожні знаки: як їздити водіям
31 січень, 23:43