Як створити сайт, що сам себе продає, та перейти на новий рівень свого бізнесу *

Як створити сайт, що сам себе продає, та перейти на новий рівень свого бізнесу *
“Якщо вашого бізнесу немає в інтернеті, значить вас немає в бізнесі” – Білл Гейтс. Це висловлювання відомого мільярдера цілком правдиве, адже уявити сьогодні успішний бізнес без власного сайту просто неможливо.

Є два способи для “виходу в Мережу”: самостійно розробити власний сайт, що доволі важко та й потребує певних умінь, або звернутися до фахівців на аутсорсі. Але ж компаній, які пропонують створити бізнес-сайт, безліч і варто надати перевагу перевіреній, щоб не довелося потім жалкувати про результат.

На прикладі GTS agency – однієї з найвідоміших IT компаній в Україні – дізнаємося, скільки коштує створити сайт загалом та як цей процес насправді відбувається.

З ким маємо справу


GTS agency заснована понад 7 років тому. За цей час вебагентство втілило у життя безліч проєктів для найвідоміших бізнесів. Що стосується послуг: тут вам запропонують все, майже від А до Я. Від розробки персонального лого до створення та просування сайту у Мережі. У команді працюють профі, які справді захоплені своєю роботою, і це основна перевага. Але є ще кілька.

4 безумовні переваги GTS agency


У багажі компанії безліч кейсів – від простих лендінгів до корпоративних сайтів та магазинів. За роки праці компанія розробила чотири основних “кити”, на яких тримається їх робота:

  1. Супровід – після створення сайту є можливість покращувати і розширювати його, коли забажаєте.

  2. Відповідальність – ставляться до вашого проєкту, як до свого – дуже серйозно.

  3. Функціональність – сайти легкі у керуванні та з крутим дизайном.

  4. Уважність – надійний сервіс і чесність у всьому.


До кожного клієнта в компанії унікальний підхід, адже всі бізнесі різні, як і запити їх власників. Тож будьте певні, що команда втілить у життя всі ваші ідеї.

Як створюється сайт


GTS agency працювала над “обличчям” успішних і відомих підприємств України. Зокрема, у їхньому портфелі є кейс зі створення корпоративного сайту для одного з найвідоміших виробників консервованої продукції.

Розповімо на цьому прикладі про алгоритм роботи:

  • спершу розробляється домашня сторінка, на якій відображено основні факти про компанію у зручному форматі;

  • підбираються кольори і шрифти, які відповідають стилю компанії;

  • далі створюється адаптивна мобільна версія сайту;

  • наприкінці розробляються внутрішні сторінки.


  • Special for you


    Якщо ви вже готові замовити власний сайт у GTS agency, але досі не визначилися із форматом, ми підготували короткий опис кожного з варіантів. Так вам буде легше зрозуміти, який саме сайт підійде вашому бізнесу.

    Лендінг. Головна ціль односторінкового сайту – не просто показати, а продати. Це місце, де ви розкладаєте все по поличках про свій товар чи послугу і клієнт вже не може встояти, щоб не купити. Підходить ця штука буквально всім: чи то для продажу курсів англійської, чи для продажу меблів на замовлення тощо. Лендінг пейдж допоможе "запакувати" пропозицію так, що ваш клієнт просто не зможе відмовитись.

    Сайт-візитка – це як кишеньковий гід по вашій компанії. Він невеликий, але може містити усе найважливіше: хто ви, чим займаєтесь і як вас знайти. Візитка легка у навігації, має стильний вигляд і без зайвих деталей розповідає про ваш бізнес. Для малого бізнесу, стартапів або приватних підприємців – це ідеальний варіант. А коли справи підуть вгору, сайт-візитку завжди можна перетворити на повноцінний корпоративний сайт.

    Корпоративний сайт допомагає голосно заявити про себе на ринку, зробити так, щоб про вас знали і цінували. Це ваш шанс показати потенційним клієнтам, хто ви і чому вас варто обрати. Ідеально підходить для масштабнішого бізнесу, особливо якщо ви працюєте з іншими компаніями (B2B).

    Сайт-каталог можна порівняти з онлайн вітриною. Підходить як для великого, так і для маленького бізнесу. Якщо ви ще не готові до повноцінного інтернет-магазину або просто продаж через інтернет не ваша історія, сайт-каталог стане в пригоді. Тут ви можете показати все, що пропонуєте, а клієнти зможуть легко дізнатися про ваші товари чи послуги і зв'язатися з вами для уточнення деталей чи цін.

    Інтернет-магазин на платформах wordpress, opencart, laravel. Залежно від потреб вам запропонують платформу для створення магазину, наприклад, wordpress підійде для невеличкого маркету з асортиментом до 500 товарів, тоді ж як laravel майже необмежений в цьому плані і пропонує розмістити до 30 000 позицій.

    Скільки коштує створити сайт в GTS agency


    Все залежить від того, скільки роботи треба вкласти. Головні фактори, що впливають на ціну – це розмір вашого сайту і його складність. Якщо вам потрібен гарний, професійний сайт з 10 сторінками, це буде коштувати дешевше ніж кастомізований сайт з 50 сторінками або інтернет-магазин з усіма можливими фішками.

    Щоб дізнатися більш детально розріз цін, рекомендуємо звернутися за консультацією до фахівців GTS agency.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Теги: сайт
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.