«Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно»: Залужний оприлюднив фото з Шапталою

«Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно»: Залужний оприлюднив фото з Шапталою
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив фото із начальником Генштабу Сергієм Шапталою. Раніше президент Зеленський вперше підтвердив наміри відправити Залужного у відставку.

Про це він повідомив у Facebook, оприлюднивши фото із Сергієм Шапталою, передає Цензор.НЕТ.

"Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни. Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе.

З Днем народження, Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили", - йдеться в повідомленні до фото.

Відставка Залужного

Раніше джерела повідомляли про те що президент України Володимир Зеленський підписав указ про зняття з посади Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Однак пізніше прессекретар президента Зеленського Сергій Никифоров у коментарі УП заявив, що Валерія Залужного не звільняли з посади. Пізніше з'явилась інформація про те що Зеленський, Залужний та Умєров 29 січня зустрічалися на Банковій щодо відставки головнокомандувача ЗСУ.

В інтерв’ю італійському телеканалу Rai1 Зеленський, відповідаючи на запитання щодо розбіжностей із Залужним, заявив що думає про відставку Залужного.

Президент Володимир Зеленський міркує про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил. І, як повідомили УП декілька джерел у команді президента і в військових колах, в Офісі президента також консультуються про заміну начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.