Досі не оголосили тендер: у районі на Волині школярів харчуватимуть лише до кінця лютого

 Досі не оголосили тендер: у районі на Волині школярів  харчуватимуть лише до кінця лютого
Школярів Камінь-Каширського району харчуватимуть лише до середини-кінця лютого. Адже ще досі не оголосили тендер на організацію харчування здобувачів освіти у 2024 році. Наразі ж учні отримують гарячі обіди через пролонгований тогорічний договір із ТОВ «РАМЕДАС Україна».

Про це пише видання "Нове життя".

Така ситуація із забезпеченням харчуванням здобувачів освіти у лютому виникає не вперше. Однак і цьогоріч не варто чекати позитиву, адже поки що невідомо, коли оголосять тендер на закупівлю послуг із організації гарячого харчування для школярів Камінь-Каширського району.

«Ми уже готові оголошувати тендер, маємо підготовлену необхідну документацію. Однак поки що не знаємо навіть орієнтовної суми, яка у 2024-му виділятиметься у державному бюджеті на гаряче харчування здобувачів освіти, котрі постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Наразі діти отримують гарячі обіди через пролонгацію минулорічного договору, орієнтовно послугу з харчування надаватимуть до 15-20 лютого», – прокоментували в управлінні соціальної та ветеранської політики Камінь-Каширської районної державної адміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.