Історія успіху міжнародного таксі «Fasttaxi»*

Історія успіху міжнародного таксі «Fasttaxi»*
Історія почалася в самому серці Львова, де жив талановитий молодий чоловік, на ім'я Володимир. Володимир завжди вірив у те, що подорожі можуть з'єднати людей, адже це вічний бізнес. Одного дня, відправляючись в поїздку до Варшави, він помітив, наскільки складно і дорого може бути потрапити в інше місто під час війни.

Це спостереження стало стартом ідеї. Володимир вирішив заснувати власний бізнес із трансферів "Львів-Варшава" https://fasttaxi.com.ua/uk/transfer-lviv-varshava/ на таксі. Він розробив короткий план, дослідив ринок і визначив конкурентоспроможні ціни. З власних заощаджень та кредиту від друзів і родичів, Володимир зібрав 9000 доларів. Цієї суми стало достатньо, аби купити перший автомобіль.

З чого починали


Перші місяці були непростими. Володимиру довелося долати багато труднощів, все було нове, жодних знайомств та клієнтів. Отримання необхідних ліцензій та реклама сайту “Fasttaxi” стало ще тим викликом! Перше, що він зробив, це контекстна реклама в Google та розсилки в тематичних групах на Viber. Ну і звичайно Seo-оптимізаці сайту.

Що отримав після першого року роботи


Поступово зросла популярність сервісу, і Володимир почав отримувати все більше замовлень від колег по перевезеннях. Постало питання знаходити нових водіїв з власним авто, одного автомобіля не вистачало для такої кількості замовлень (В середньому 3 на день).

З кожним місяцем доходи Володимира зростали, і він зумів віддати борги. Його бізнес став популярним не тільки серед місцевих мешканців, але і серед туристів. Станом на 2024 рік, компанія “Fasttaxi” ТОП-1 міжміських і міжнародних перевезень на таксі. Валовий дохід станом на 2023 рік склав 2500000 гривень. Звичайно, для когось це не дуже великі гроші, проте, враховуючи складність ведення бізнесу і перспективи. Після початку війни, компанія отримала величезний приріст, адже авіалінії стали не доступні, тому звільнився цілий кластер людей, котрі й надалі хотіли подорожувати комфортно


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.