Коханка Настя і вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро: у Тіктоці поширюють новий фейк про мера Луцька

Коханка Настя і вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро: у Тіктоці поширюють новий фейк про мера Луцька
У Тіктоці поширюють новий фейк про мера Луцька Ігоря Поліщука - пишуть, буцімто у нього є вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро та коханка Анастасія.

Про це мер Луцька написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає ВСН.

«Друзі, в додачу до вілли в Греції за 11 мільйонів євро та квартири в Києві за 2 мільйони євро, які «зʼявилися» в мене минулого року, нещодавно в мене «зʼявилася» ще й коханка Настя і вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро Традиційно обіцяю, що коли взнаю де ці вілли та квартири, то обов‘язково вам скажу і точно запрошу в гості з нагоди нашої перемоги. Ну а про Настю і не знаю що написати», - написав Ігор Поліщук.

У мережі з'ясували, що дівчиною, яку «приписали» меру Луцька виявилася російська модель Анастасія Рубленко.

Нагадаємо, у серпні 2023 року у тіктоці на порожньому акаунті опублікували відео у якому йшлося, що мер Луцька Ігор Поліщук нібито придбав під час повномасштабної війни віллу та квартиру. Ролик «залетів» у «рекомендації», тому його встигли переглянути понад 60 тисяч користувачів. Сам Ігор Поліщук розповів, що це - фейк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вперше про це все читаю. Навіть не знав про відео від 23 року.
Відповісти
Неправда. Насті такий поц непотрібен. Він має Гапку.
Відповісти
Вірю в те, що це фейк. Поліщук не має нюху до жінок. Йому можна присуджувати премію Дарвіна. Її присуджують особам, котрі не мають сім*ї і дітей і, таким чином, позбулися можливості зробити свій внесок у генофонд людства, що допомагає врятувати його від виродження.
Відповісти
Ви поширюйте про Крошко спільно з головою облдержадміністрації де поділи 52 дві автівки ЗЛОДІЇ
Відповісти
Ходив, питав по Луцьку. Сказали, що самий чесний, то - я. Добре, що на такі посади не призначають силою. Аби заставили мене бути мером, чи ще якимжесь поцом,- обплювали і спаплюжили, як і кожного, хто погодився на таку посаду. Мабуть, завидьки беруть людей. Вже й Майдан минув, війна нас косить, а ми- стоїмо біля сусідського обійстя і ждемо коли там бик здохне і хата згорить. Коли навчимося вірити один одному і гріхи ближнього- залишати для суда Божого? Якщо там щось правда, є порушення норм права,- ціла купа кривохоронців розплоджено, хай займаються. Якщо є докази антиморальної поведінки- внутрішньовідомче розслідування має хтось проводити. У нас, як і споконвічно, кожен- найрозумніший, правильніший, слідчий, суддя і кат. А тому меру що зараз- кинути усе і бігати по судах за спромтуванням? Може, на те і розраховані такі статті. Даруй, Господи, Українцям - каяття Ніневітян.
Відповісти
Поліщук не має нюху до жінок. голубок мабуть. а щодо маєтків - ніхто ж на себе не оформляє.
Відповісти
Останні новини
Коханка Настя і вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро: у Тіктоці поширюють новий фейк про мера Луцька
13 квітень, 01:30