Поліція зловила злодія, який обчищав автівки в Луцьку

Поліція зловила злодія, який обчищав автівки в Луцьку
Луцькі поліцейські затримали зловмисника, який обкрадав автомобілі в обласному центрі.

Він зламував замки бічних дверей у автівках, розбивав вікна й викрадав звідти цінні речі. Крадія затримали, нині він в ізоляторі тимчасового тримання, повідомляє сектор комунікації ГУНП Волині.

Декілька днів тому до поліції почали звертатися мешканці Луцька з однотипними повідомленнями. Вони розповідали, що невідомі проникали до їхніх транспортних засобів та викрадали звідти речі й запчастини. Загалом до поліції надійшло п’ять заяв від містян про скоєння таких крадіжок.

За цими фактами слідчі зареєстрували кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України й розпочали пошуки причетних до скоєння злочинів.

Усі крадіжки були вчинені в нічний час доби у різних районах міста. Зловмисник зламував замки дверей, завдаючи механічних пошкоджень автомобілям, та викрадав дороговартісні комплектуючі транспортних засобів й інші речі, які там залишали власники.



Аби встановити зухвалого крадія, співробітники кримінальної поліції спільно з відділом кримінального аналізу опрацювали гігабайти відео з камер відеоспостереження, відстежили маршрут руху зловмисника й встановили місце його проживання.

Поліцейські з’ясували, що причетний до вчинення крадіжок – 37-річний лучанин. Частину викрадених речей вилучили. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція зловила злодія, який обчищав автівки в Луцьку
17 квітень, 17:41