На Волині провели в останню путь Героя Андрія Сливку

На Волині провели в останню путь Героя Андрія Сливку
На Турійщині краяни попрощалися із Героєм Андрієм Сливкою. Останню дорогу скорботного кортежу встелили тюльпанами та бузком.

Про це у фейсбуці повідомляє Турійська селищна рада.

У перші дні повномасштабного вторгнення росії на захист країни за покликом власного сумління із маленького села Растів вирушили багато чоловіків. Серед них – Андрій Сливка.

Разом із побратимами з 100-ї бригади він тримав оборону на різних напрямках фронту. 22 квітня на Донеччині наш земляк прийняв останній бій, ставши у стрій Небесного легіону великого українського воїнства. Турійщина втратила на війні ще одного земляка – 39-річного воїна Андрія. У глибокій скорботі залишилися батьки, дружина, маленький син, рідні та близькі.

Віддати данину шани загиблому захиснику і провести його в останню земну дорогу зійшлася родина, знайомі, односельчани, мешканці громади. По встеленій тюльпанами і бузком дорозі військовослужбовці на плечах пронесли воїна вулицями рідного села до місця земного спочинку.

За душу сина України піднеслася спільна молитва.

З військовими почестями солдата Андрія похоронили у рідному селі Растів. За військовою традицією на честь Героя пролунали гімн України і військовий салют.

«Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який до останнього подиху боронив нас, нашу країну. Вічна і світла пам’ять Захиснику України!» - зазначили у селищній раді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.