Лучани провели в останню путь Героя Володимира Бессонова

Лучани провели в останню путь Героя Володимира Бессонова
У Луцькій громаді відспівали воїна Володимира Бессонова. Храм не зміг вмістити всіх охочих попрощатися з Героєм.

Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи міської ради.

Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Володимира Бессонова, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. Сьогодні, 1 травня, Героя відспівали у храмі Святого Духа села Великий Омеляник.

Бессонов Володимир Олегович (22.04.1986 року народження) був призваний на військову службу та загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський.

“Болем і стражданням прошите зараз наше серце, бо прощаємося із добрим сином, нашим Героєм Володимиром Бессоновим. Він зробив усе для того, щоби Україна вистояла. І за це ми йому низько вклоняємося. Багато небезпек було на його шляху за всі ці роки, тому він, як ніхто інший, заслужив на Царство Боже. А нам потрібно мати віру, не впадати у відчай, вірити у силу, правду і нашу перемогу, бо Господь з нами,“ – сказав у скорботній промові настоятель храму отець Павло Краєвський.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного воїна винесли на церковне подвір’я. У цей момент односельчани стали перед захисником на коліна і схилили голови.

Після цього велелюдна процесія під звуки військового оркестру вирушила на кладовище села Великий Омеляник. Тут захисник України Володимир Бессонов знайшов свій останній спочинок.

«Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!», - зазначили у міськраді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.