У Луцьку машина влетіла в газовий розподільник

У Луцьку машина влетіла в газовий розподільник
В обласному центрі Волині сьогодні, 7 травня, трапилася аварія. На вулиці Набережній автівка влетіла у газорозподільник.

Про це пише Конкурент.

«На дитячому майданчику газовий розподільник, хтось їхав машиною і я не знаю, як туди можна було заїхати. Розфігачили цей газовий розподільник і там фігачить газ по усіх квартирах, і будинках», – кажуть очевидці.

Інформацію підтвердив речник ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров й зазначив, що рятувальники, поліція та інші служби активно працюють над усуненням проблеми.

Зі слів свідків, винуватиця – мешканка будинку, біля якого розташований газорозподільна станція. Транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень. Як додали місцеві, з навколишніх навчальних закладів евакуювали дітей в укриття.

Як повідомили у пресслужбі Волинської філії «Газмережі», на місці працюють спеціалісти й намагаються локалізувати проблему.

«Автівка в'їхала в шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП) на вул. Набережна, 2 в місті Луцьку. Бригада аварійно-диспетчерської служби 104 Волинської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» займається локалізацією аварійної ситуації. Є витік газу. Чиє авто і за яких обставин туди заїхало невідомо. Детальніша інформація – після локалізації аварійної ситуації. На місці працює слідчо-оперативна група», – зазначила Оксана Швець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.