Луцькі дизайнери запропонували альтернативу Старому ринку

Луцькі дизайнери запропонували альтернативу Старому ринку
Луцькі дизайнери підготували проект, який може стати альтернативою Центральному (Старому) ринку, що поблизу Луцького замку.

Про це пише VIP.

Відомо, що замість Старого ринку були пропозиції зробити автомобільну стоянку, великий торговий центр із підземним паркингом, місто майстрів із залученням творчих лучан тощо.

Ініціативний проект реконструкції Центрального ринку запропонував луцький дизайнер Михайло Іщук у співавторстві з Інною Абрамюк.

Судячи з планування, основна увага дизайнерів була зосереджена на лівій частині Старого ринку, де розміщено багато місць для відпочинку, штучних водойм, доріжок та алей, а також авторський варіант освітлення території.

Нагадаємо, раніше депутати ухвалили рішення щодо двох ділянок, на яких стоїть ринок. Щодо однієї продовжили договір оренди рік, щодо другої - не продовжили.

Це обурило людей з ринку, які пікетували муніципалітет. Вони зайшли в сесійну залу та перекрили дорогу біля мерії.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ТЕ, ЯК ЛЮДИ ЗІ СТАРОГО РИНКУ ШТУРМУВАЛИ ЛУЦЬКРАДУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провокативний варіант вертольотної архітектури. Нема генплану, нема функціонального зонування території ринку, не вказані охоронні зони, суперечить генплану Луцька і заповідника. Запустили бздуру і спровокують новий виток конфлікту. З дизайнера такий архітектор, як із проктолога зубний доктор.
Відповісти
клас!!! всі -за! підприємців - на ДПЗ!
Відповісти
Я за сучасне мистецтво...але проти того щоб спаплюжити історичне місце...нашу історію. Це має бути історичний "музей". Замок просто потоне серед цього деконструктивізму....
Відповісти
Детский лепет
Відповісти
Займайте до мене чергу!Всіх прийму!
Відповісти
Ганьба...це істоничне місце. Що це за дизайнер , який не враховує усі нюанси так і соціальні і історичні при проектуванні даного об'єкту???
Відповісти
Іване, спершу ніж стверджувати, що дизайнер поганий, потрібно самому придумати щось краще і зробити свій внесок у розвиток міста, а не сидіти вдома за комп'ютером, кидатися розумними слова і поливати брудом талановитих людей. Дуже не розумно і не гарно з Вашого боку.
Відповісти
Геніальний проект, поєднання епох минулого і сучасного. Давно пора знести цей Старий ринок, лише псує історичну зону.
Відповісти
Хороше місце для памятника Степану Бандери.
Відповісти
Жодного такого замку немає де поруч стоїть базар і продають все від скота до одежі. Проекти є непогані. Але люди бажають кращого.
Відповісти
Не "проект", а суцільна геніальність. А давайте усе місто перетворимо на ротонду... Й переіменуємо - Ротонда-Луцьк. І ванни скрізь наставимо, щоб свині мали де льопатись.
Відповісти
ЦЕ ВСЕ ДУЖЕ ГАРНО ТА СУЧАСНО ,АЛЕ НЕ ПІДХОДИТЬ ДО СТАРОВИННОГО ЛУЦЬКОГО ЗАМКУ!
Я ЗВИЧАЙНО НЕ ДИЗАЙНЕР АЛЕ НА МІЙ ПОГЛЯД ТАМ ПОВИННА БУТИ ПЛОЩА ВИКЛАДЕНА КАМІННЯМ ЯК БІЛЯ САМОГО ЗАМКУ , ГАРНІ КЛУМБИ ,НЕ ВЕЛИКИЙ РИНОК УКРАЇНСЬКИХ РЕМЕСЛ!ХОТІЛОСЯ Б ЗБЕРЕГИ ТУ ІСОРИЧНУ,СТАРОВИННУ АТМОСФЕРУ
Відповісти
Шановні Лучани, наскільки я знаю, цей проект є студентською роботою, завданням якої було створити естетично-привабливе зображення сучасного середовища і він не несе в собі ніякого архітектурного навантаження, тобто не потребує генплану і зонування !!!
А Вам, як спеціалістам рекомендую всю свою творчість і креативність спрямувати на розвиток міста, а не на придумування таких складних, порівняльно-алегоричних обзивань, як у випадку з проктологом.
Відповісти
Неображайте мою професію .Я свою роботу краще знаю , Ніж депутати архітектори разом взяті.
Не знаєте що робити краще не лізти а то перед виборами робите собі і людям - геморой !
Відповісти
Фігня повна.
Відповісти
Останні новини
Луцькі дизайнери запропонували альтернативу Старому ринку
31 серпень, 2017, 14:58