Де провести дитяче свято: пропозиції у Луцьку. ФОТО *

Де провести дитяче свято: пропозиції у Луцьку. ФОТО *
Луцьк традиційно багатий кафе і ресторанами. Лучани й гості міста можуть тішитися: розвиток ресторанної справи у місті сягнув того рівня, коли такі заклади змагаються не лише в цінах чи інтер’єрі.

Луцькі ресторатори всерйоз взялися розвивати пропозиції для окремих – особливих і вибагливих – клієнтів. А скажіть, чи є прискіпливіший клієнт, ніж мама чи тато дитини, які взялися організувати свято для свого малюка?

Сьогодні нікого не здивуєш розділом «Дитяче меню» у пропозиції ресторану чи дитячим куточком у кафе. Але цього мало: на перший план виходять можливості таких закладів організувати дитяче свято «під ключ», запросити необхідних спеціалістів, зробити оригінальний стіл, – себто усе, що зробить день народження, день Ангела, випускні у дитсадочках чи будь-яке інше дитяче свято особливим і незабутнім.

Такі заклади мусять відповідати як мінімум трьом особливим вимогам: 1. Забезпечувати смачну, якісну, безпечну їжу для маленьких гостей. 2. Мати умови (приміщення, територію, меблі, обладнання тощо) безпечні, підходящі для дитячих забав і веселощів. 3. Забезпечувати свято спеціалістами, навченими працювати саме з дітьми.

Про кращі пропозиції того, як у Луцьку цікаво і оригінально організувати свято для малечі, читайте далі у тексті.

СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «АДРЕНАЛІН СІТІ»: НАЙБІЛЬШЕ В ЄВРОПІ МІСТО РОЗВАГ!

«Адреналін Сіті» давно і впевнено завоював собі репутацію місця, де кожен може вибрати собі той вид і спосіб відпочинку, який йому найближчий до душі.

Проте не тільки прийти й цікаво та змістовно провести час можна у цьому унікальному куточку міста. «Адреналін Сіті» - ідеальне місце для проведення того дитячого свята, яке залишить у ваших чад найяскравіші враження.

Увага, батьки: як вам такий-от «подарунковий набір» від «Адреналін Сіті»? Його запропонують Вам, якщо вирішите організувати тут день народження дитини:

- 20% знижки на замовлення святкового столу;
- подарунковий сертифікат на 150 гривень на послуги «Адреналін Сіті»
- безплатна анімаційна програма для дітей.

Цікавим є й вибір місця для дня народження. Це може бути й арт-кафе» СТОП-КАДР» (250 місць), дитячий ресторанчик «Какаду» (50 місць), піцерія «Беніссімо» (30 місць), кінокафе (25 місць), мілітарі-бар «Гарнізон» (80 місць).

В «Адреналін-сіті» є окремі бенкетні зали «Кокоджамбо» та «Малібу», у яких можна комфортно розмістити від 25 до 45 осіб. Ці зали обладнані караоке, ігровими приставками, музичним обладнанням та мультимедіа.

Величезна територія і справжній феєрверк пропозицій та можливостей для дітлашні – ось що таке «Адреналін Сіті». Окрім усього перерахованого вище, тут є ще й унікальна дитяча ігрова кімната в «Лімпопо», близько 30 атракціонів, танцпол для дитячих дискотек, звук, світло, мультимедіа, WiFi.

Окремо варто сказати про анімаційні програми та професійних аніматорів.

Щосуботи та щонеділі о 15:00, а також у святкові дні – безплатні анімаційні програми для дітей у «Лімпопо».
До прикладу, «посмакуйте» назвами сценаріїв анімаційних програм для дитячих днів народження:

«Бал комах» (3-6 років), «Піратська пірушка на «Чорній Перлині» (6-12 років), «Академія шпигунів» (6-12 років), «Пустотливий день з Пеппі ДовгаПанчоха» (5-10 років), «Поліцейська академія» (6-12 років), «Бал котів» (5-10 років), «Супергеройська вечірка» (6-12 років), «День народження з Рональдом-Макдональдом», (3-7 років) «Бал принцес» (5-10 років), «День іменинника» (6-11 років)
«Адреналін Сіті» без проблем організує вашим дітям і тематичне свято, і майстер-класи, і дитячу дискотеку з аніматорами. Тут завжди раді зустрічати класи школярів, групи дошкільнят для святкування випускних, Днів іменинника, Новорічних програм та концертів.

Аніматори «Адреналін Сіті» можуть зайняти Ваших діток на весь час проведення святкування. Особливо дітлахам подобаються організовані ними квести і змагання – активні, веселі і змістовні дійства.



Спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті»
м. Луцьк, вул. Карбишева, 1 (0332) 787-220
http://limpopo.adrenalin.lutsk.ua/
http://vk.com/adrenalin_city
https://www.facebook.com/groups/101936606554729


СІМЕЙНЕ КАФЕ «БУРАТІНО»: СВЯТО, ЗНАЙОМЕ З ДИТИНСТВА

Той, хто пам’ятає, яке смачнюче морозиво було колись у дитячому кафе «Буратіно», неодмінно захоче привести свою малечу в оновлене сімейне кафе «Буратіно», що у Луцьку на вулиці Винниченка, 4.

Окрім затишної атмосфери і смачних страв, гостей закладу чекає купа приємних сюрпризів і несподіванок.

Одна з таких - перші в Луцьку дитячі суші. І ще: тільки у сімейному кафе «Буратіно» можна посмакувати макарунами – французькими ласощами, схожими на тістечка-сендвічі. Неймовірний шоколадний рулет, карпаччо з ананасом і безліч інших смакот від шеф-кухаря – це не лишить байдужими навіть найвередливішу малечу.

Якщо ви вирішили провести дитяче свято у «Буратіно» - отримаєте в подарунок від закладу святковий декор залу (з урахуванням Ваших побажань). А ще - приємні подарунки дітям та різноманітні конкурси. У «Буратіно», вислухавши ваші побажання й бачення, організують та проведуть професійну анімаційну програму чи майстер-клас. Від вас не вимагатимуть мінімального замовлення та ще й нададуть хорошу знижку.

Дітлахам безумовно сподобається безплатна комп’ютерна гра на Xbox 360, дитяче караоке, подарунки від кафе «Буратіно».

Сімейне кафе «Буратіно» подарує Вам затишну атмосферу, смачні страви, море вражень та приємних емоцій.



Сімейне кафе "Буратіно"
вул. Винниченка 4, 1-й поверх торгового центру "Буратіно".
099 406 44 22


МЕРЕЖА ПІЦЕРІЙ «ДЯДЯ PIZZA»: ГОТУЮТЬ, ЯК ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ

Мережа піцерій "ДЯДЯ ПІЦА" гостинно вітає всіх - від малят до дорослих! Для дітей - спеціальна дитяча кімната з іграшками для малюків різного віку, для дорослих - смачна італійська або американська піца, суші та фірмові пасти! Ви здивовані та зацікавлені? Тоді Вам до нас!

«Дядя Pizza» пропонує відсвяткувати день народження. В такому разі на попереднє замовлення гарантовано знижка усім 10%!

Додаткові знижки:

День народження для дітей: на попереднє замовлення на суму понад 1000 грн - 100 грн у подарунок, які можна використати на клоуна, замовлення майстер-класів (школа юних кухарів, школа юного актора, тощо) або ж тематичну вечірку (замовлення фей, піратів, тощо).

День народження для дорослих: на попереднє замовлення на суму понад 1000 грн – можливість принести 1 літру свого алкоголю. А також подарунок від закладу – пляшка шампанського.

Додатково: усім іменинникам - святковий декор столу і шапочки-конуси. Та, звичайно, подарунки від закладу.

Наші переваги:
- понад 60 видів піци;
- понад 30 видів суші;
- дитяча ігрова кімната з мультиками, розвиваючими іграшками для дітей різного віку, щовихідних - професійна няня для ігор з дітьми;
- розташування закладів - у самому центрі міста.



Мережа піцерій «Дядя Pizza»
пр.Волі,4в (099 167 70 05; 098 674 00 05)
вул. Лесі Українки,59 (099 167 70 04; 098 674 00 04).
www.f2f.in.ua
http://vk.com/club37202209


СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕФІР»: АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК ПЛЮС СМАЧНИЙ БЕНКЕТ

Спортивно-розважальний комплекс «Зефір» - чи не єдина у Луцьку можливість для ваших дітей організувати активний відпочинок під час свого свята. Тільки тут гру у боулінг можна поєднати з повноцінним дитячим частуванням.

У «Зефірі» - широкий вибір страв та безалкогольних напоїв.

Якщо ж ви захочете відсвяткувати у «Зефірі» день народження, то отримаєте знижку 20% та безплатну годину гри у боулінг (якщо мінімальне замовлення складе мінімум 100 грн з людини).

Окрім того, для школярів у «Зефірі» діє спеціальна пропозиція: тут пограти у боулінг можна за спеціальною ціною 50 грн/година. На таких умовах тут можна грати щодня до 18:00.

«Зефір» обов’язково забезпечить вам святковий настрій, смачний бенкет та захоплюючу гру в боулінг. Погодьтеся: прекрасний сценарій дитячого свята!



СРК Зефір, Київський майдан, 1
(067) 332 51 61
(0332) 72 99 13

«КУЛЬБАБА КАФЕ»: ВЕСЕЛО, КОРИСНО Й ПІЗНАВАЛЬНО

На перший погляд, «Кульбаба кафе»: романтичне місце з хорошою музикою, смачною кухнею і стильним інтер’єром. Яке тут може бути дитяче свято?» - запитаєте Ви.

І у відповідь почуєте: дуже класне, професійне і смачне!

При замовленні дитячого дня народження - святкове оформлення зали в подарунок. Без мінімального замовлення!

Адже тільки у «Кульбабі» Ваші дітки зможуть поласувати корисними солодощами власного виробництва закладу. Серед них – халва, шоколадні цукерки та ягідні пастили (з малини, ожини, полуниці, чорниці). Чому корисними? Бо виготовлені вони лише з натуральних складників (без додавання цукру, різноманітних «єшок» та барвників).

А в меню кафе ви знайдете ще й хлібці з пророщеного зерна та зелені коктейлі (з петрушки, кропу, селери, шпинату).

Дитяче свято у «Кульбабі кафе» - не тільки смачне, а й пізнавальне. Тут проводять дитячі майстер-класи, до прикладу, готують млинці чи шкільні ланчі. А на початку грудня гостинна «Кульбаба» чекає маленьких кулінарів на майстер-клас з виготовлення солодощів.



Кафе «Кульбаба»
Адреса - м. Луцьк вул.Кравчука, 42А. - поруч з школою №26
тел. 093 399 86 50, 71 51 01.
https://vk.com/club14513604


ЕТНОРЕСТОРАН «ПАНИЧ»: ВСЕ, ЩО ВИ ЗНАЄТЕ ХОРОШОГО ПРО УКРАЇНСЬКУ ГОСТИННІСТЬ

Кредо етноресторану «Панич»: кожного Гостя ми зустрічаємо, як Пана! Теплий прийом, уважне ставлення персоналу, тільки смачні страви й атмосфера справжнього свята, – те, що чекає кожного у «Паничі».

Загальна місткість ресторану – 80 гостей. Заклад складається із великої зали на 50-55 осіб та затишної світлиці для компанії із 20-25 гостей.

Усім, хто захоче відсвяткувати дитячий день народження у «Паничі», тут забезпечать 15% знижку на все замовлення, а також святкову фотосесію від професійного фотографа і диск з фото у подарунок.

Окрім того, «Панич» пропонує 15% знижки на дитячий кулінарний майстер-клас і навіть безплатну святкову фотосесію Ваших малюків від професійного фотографа і диск із фото маленьких моделей-кулінарів у подарунок.

У меню етноресторану «Панич» - найсмачніші страви української та європейської кухні. Смачнющі домашні вареники, галушки, тертуни, кров'янка, справжній закарпатський банош та безліч іншої смакоти.

А любителів європейської кухні не залишать байдужими широкий асортимент стейків, вишуканих салатів, страв з риби та морепродуктів та багато іншого.

У «Паничі» раді проводити зі своїми Гостями найприємніші миті. Тут кажуть: Ваш гарний настрій - запорука професіоналізму нашої команди! А Ваші усмішки - найкраща відзнака! Чекаємо з нетерпінням і ласкаво просимо.



Етноресторан «Панич». Луцьк, вул. Підгаєцька, 3,
тел.: +38(050) 194-34-00
www.panych.com.ua
vk.com/id182123174
facebook.com/panych.info


СІМЕЙНА АКАДЕМІЯ «ПЛАЙ»: ВТІЛЮЮТЬ ДИТЯЧІ МРІЇ В РЕАЛЬНІСТЬ

Молода і креативна команда організаторів і аніматорів сімейної академії «Плай» обіцяє перетворити Ваше свято на чарівну, незабутню казку, про яку мріє Ваша дитина, знайти підхід та врахувати найтонші смаки, захоплення та побажання клієнтів, з любов’ю та турботою поставитися до всіх гостей, вразити своїм ентузіазмом, творчим підходом і професіоналізмом.

Тут підберуть костюми головним героям, відео та музику для оформлення свята, створять образ імениннику, підкреслять настрій дня народження стильними та цікавими аксесуарами.

Сімейна академія «Плай» проводить дні народження лише діткам до 10-ти років.

«Плай» пропонує такі послуги:

- розробка сценарію за сюжетом улюбленої казки чи мультфільму Вашої дитини;
- проведення запальних та цікавих конкурсів і розваг досвідченими аніматорами;
- майстер-класи на вибір: миловаріння, кавове дерево, трояндове дерево, скрепбукінг, кірігамі «pop-up», айрісфолдінг, квілінг, брошки, біжутерія (пластика), валяння, іграшки з фетру, лялька мотанка, розпис печива, декупаж, оригамі, фігури з кульок (твістінг), шоу професора Неймовіра, солоне тісто, художні мк, тощо;
- широкий вибір костюмів, який допоможе вашій дитині та її маленьким гостям перевтілитись в улюблених героїв;
- фейс-арт;
- розробка індивідуального декору та дизайнерської продукції (запрошення, медальки, значки, прапорці, капелюшки, плакати, фото- та відеопрезентації, які додадуть колориту Вашому святу);
- професійна фото- та відеозйомка для збереження найяскравіших моментів Вашого свята;
- декорування та сервірування святкового столу;
- художнє оформлення їжі;
- шоколадний фонтан;
- малювання по піску;
- генератор мильних бульбашок;
- освітлення для дискотеки.

А також до Вашої уваги - магазин креативних та унікальних подарунків(з каталогом зразків можна ознайомитись в адміністратора Сімейної академії «Плай»).



Сімейна академія «Плай»
м. Луцьк. просп. Президента Грушевського, 30, 1-й поверх
(0332) 23-14-12, моб. 099 0000 695
http://plai.com.ua/
http://vk.com/plai.lutsk
https://www.facebook.com/faplai


РЕКРЕАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС «РЕСТПАРК»: АТМОСФЕРА ЯКІСНОГО ВІДПОЧИНКУ

Тут знають, наскільки важливо, коли в ресторані раді не лише дорослим, але й маленьким гостям. Саме тому у «Рестпарку» роблять усе, аби сюди приходили всією сім'єю та почували себе комфортно. До прикладу, напрочуд весело і захоплююче відбувся у «Рестпарку» День сім'ї.

Тут є чудовий дитячий майданчик, спеціальні дитячі кріселка у залах ресторану. І звичайно – спеціальне збалансоване дитяче меню.

А ще – завжди і в необмеженій кількості свіже повітря, гарний настрій та щирість персоналу.

Разом зі своїми партнерами «Рестпарк» організує дозвілля для Ваших діточок на будь-який смак та з будь-якої нагоди.

Хрестини, іменини, день народження чи просто чудові вихідні пройдуть у «Рестпарку» по-справжньому весело та цікаво.

Під час складання «маленького» меню тут врахували смакові вподобання юних гостей. Особливу увагу надали збалансованості та корисності страв.

«Наше меню обов'язково зацікавить діток, оскільки це меню-розмальовка, яке можна забрати із собою», - кажуть у цьому рекреаційному комплексі.

Проте головне - це атмосфера «Рестпарку», яка спонукає до якісного відпочинку, а персонал закладу завжди радий маленьким гостям та робить все для того, щоб сімейний відпочинок у цьому затишному куточку став хорошою традицією.



Рекреаційний комплекс «Рестпарк»
Село Струмівка, вул.Рівненська, 135,
тел. 705060, 705059
www.restpark.com.ua,
http://vk.com/restpark


РЕКРЕАЦІЙНИЙ КОМПЛЕКС «СРІБНІ ЛЕЛЕКИ»: ДОБРЕ, ЯК ЗА МІСТОМ

Розташований неподалік центру міста Луцька рекреаційний комплекс «Срібні лелеки» зачаровує своїх гостей красою місцевої природи і сучасним рівнем комфорту. Особливої уваги заслуговують найменші гості закладу. Саме для них тут створене дитяче меню-розмальовка. Кожен малюк може створити власну казку, розфарбувавши казкових героїв.

Смачно поївши, діти мають змогу побавитись на майданчику, де розташовані каруселі, гірка та кораблик у вигляді лелеки.

У «Срібних лелеках» ви можете замовити музичний супровід до вашого свята, а також дитячу шоу-програму.

Вас приємно здивують ціни і якість обслуговування.

Завітайте до рекреаційного комплексу «Срібні лелеки», аби Ваш відпочинок став приємним і незабутнім.



Рекреаційний комплекс «Срібні лелеки»:
Телефони
Кафе (0332)757 999
Ресторан (0332)757 100
Більярд (0332)230 358
Готель, сауна (0332)757 989
www.leleky.com.ua
[email protected]


ПІЦЕРІЯ «ФЕЛІЧІТА»: ВЕСЕЛО ТА СМАЧНО

Піцерія «Фелічіта», що у Луцьку на проспекті Соборності, 11, – найстарша серед усіх піцерій мережі компанії ГРАНД ПЕРСОНА. А ще ця піцерія давно стала улюбленим місцем для дітвори. Усі ж знають, як діти люблять піцу!

Святкування Дня народження малечі у «Фелічіті» - це яскраві, незабутні емоції, які залишаться в дитячій пам’яті назавжди. Адже у «Фелічіті» діток не тільки пригостять справжньою італійською піцою. Тут під час дитячого свята вони можуть відчути себе справжніми піцейоло! Піцмайстри «Фелічіти» розказують діткам історію цієї традиційної італійської страви, якою має бути справжня піца, як поєднуються її інгредієнти.

Найцікавіше починається тоді, коли кожен маленький гість сам готує власну піцу! Додавати в неї можна все, що полюбляєш! А ще – можна придумати свою назву! Ось де відкриваються дитячі таланти та є місце для фантазії! Ці страви, як і личить справжній піці, печуть на відкритому вогні, після чого дитина смакує її (сама ж зробила!) та пригощає друзів.

В особливому захопленні дітлахи – від спеціального диплому, який вручають кожному на завершення майстер-класу. У ньому написано: "Ви навчилися готувати справжню італійську піцу!"

І ще одна деталь, яку оцінять батьки іменинника: у День народження дитини «Фелічіта» на Соборності пропонує 25% знижки на все меню.



Піцерія ФЕЛІЧІТА пр. Соборності, 11 т. 25 79 28
www.grandpersona.com.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Де провести дитяче свято: пропозиції у Луцьку. ФОТО *
08 листопад, 2013, 12:40