ЖК «Затишний Двір» у Луцьку - міська оригінальність та заміський комфорт*

ЖК «Затишний Двір» у Луцьку - міська оригінальність та заміський комфорт*
Серед новобудов, які зводяться у Луцьку, виділяється одна. Розташована вона в затишному, елітному районі біля самого котеджного містечка, по вулиці Новочерчицькій.

Планування майбутнього будинку та сама місцевість спонукала забудовників дати йому таку назву. Адже будинок, який зводять, буде загороджений з контрольованими в’їздами, а в середині затишний двір з дитячим майданчиком, зоною відпочинку та зеленими насадженнями.

Тихий та комфортний район, що розташований збоку гамірливих магістралей, уже надає своєму будинку безліч переваг.



«Затишний Двір» - житловий комплекс, при зведенні якого застосовують матеріали високої якості. Забудовник дотримується будівельних стандартів, зокрема, і норм з енергозбереження, що заслуговує окремої уваги. Адже крім комфорту - це передбачає значну економію для майбутніх мешканців.

Будинок зведений повністю з червоної цегли, яка є екологічно чистим та довговічним матеріалом. Фасад буде утеплений 12-сантиметровим шаром мінеральної вати виробництва «Technonicol». Усі вікна, у тому числі панорамні вітражі на балконах і лоджіях, – виробництва фірми «Wintech» з 5-ти камерним профілем та 2-х камерним енергозберігаючим склопакетом. Лоджії та балкони утепленні.



Будинок складається з одно-, дво-, трикімнатних квартир, з яких кожен зможе обрати собі житло до вподоби і матеріального становища. Площа однокімнатних квартир двох типів: 46, 48 кв. м. Двокімнатні квартири є трьох типів, площами: 66, 78 та 80 кв. м. Трикімнатні квартири: 84 кв. м.



На першому поверсі заплановані великогабаритні 2-рівневі квартири з окремим входом з вулиці, власним гаражем та особистим підвалом. Таких VIP-помешкань в ЖК «Затишний Двір» заплановано лише два.

У кожній квартирі передбачено: індивідуальну систему опалення, яку забезпечить двоконтурний парапетний газовий котел (потужністю 24 кВт), радіатори; лічильники електрики, газу та води. Буде напівсуха стяжка підлоги, штукатурка стін. Також будуть встановленні вхідні сертифіковані протипожежні двері, металопластикові енергозберігаючі вікна фірми «Wintech» з 5-ти камерного профілю та 2-х камерним склопакетом. Крім того, передбачена розведена електрика та підвід усі комунікації (води, каналізації, електромережі).



Будинок запланований на два під’їзди. На першому поверсі передбачено 24 просторі гаражі висотою 3 метри з воротами, стяжкою підлоги, штукатуркою стін з розведеною електрикою та лічильником на світло.

У цокольному поверсі заплановані комерційні об’єкти, а також комірки, які майбутні мешканці зможуть придбати окремо.



Додатковою перевагою є індивідуальний підхід в плануванні, тобто клієнт має змогу замовити перепланування помешкання. Обидва під’їзди оформлять за оригінальним дизайнерським рішенням та облаштують ліфтами.

Територія «Затишного Двору» закритого типу, на в’їздах встановлять шлагбауми. У самому ж дворі розташують дитячий майданчик, а також буде проведене озеленення згідно задуму ландшафтного дизайнера. Завдяки вдалому плануванню прибудинкової території ЖК «Затишний Двір» передбачає паркомісця в дворі будинку та за його межами.




В зоні пішохідної доступності, розташована школа №13, поліклініка №3, а неподалік низка торгових закладів: зокрема гуртівня «Пакко», гіпермаркет «Нова Лінія», супермаркет «Наш Край».

Перевагою також є і хороша транспортна розв’язка, що забезпечує жителям району доїзд в різні куточки міста. Адже тут курсують маршрутки № 47, 22, 31, 3.

ЖК «Затишний Двір» постійно проводить акції на різні квартири. Нині діє акція «2- кімнатна квартира 80 м кв. – за супер ціною 690 тис. грн., з можливістю відтермінування». Кількість акційних квартир є обмеженою, а дана пропозиція почала діяти з 15.03.17р. і буде тривати до 30.04.2017р.

Освітлений та розташований подалі від міського шуму комплекс буде не лише хорошим місцем для відпочинку після важкого дня, а й чудовою оселею, де приємно проводити час з сім’єю, зростати дітям. Адже що може бути краще для родини, аніж тихий спокійний район, гарні краєвиди з вікна та безпека.



З питань придбання квартир в ЖК «Затишний Двір» звертайтеся у відділ продажу:

м. Луцьк, вул. Чернишевського, 2
або ж за телефонами: (066) 789 16 16; (098) 789 16 16; (093) 749 16 16.
e-mail: [email protected]
офіційний сайт: dvir-lutsk.com.ua
сайт забудовника: alkan.com.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
ЖК «Затишний Двір» у Луцьку - міська оригінальність та заміський комфорт*
03 квітень, 2017, 15:24
«БудуйТіло-2»: мінус розмір
02 квітень, 2017, 11:37