Додати запис

Ковельській виховній колонії 50 років

25 березня 2016 року в Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 50-ї річниці від дня заснування.

З нагоди ювілею до установи завітали: начальник управління соціально-психологічної роботи із засудженими ДПтС України полковник внутрішньої служби Ігор Андрушко, начальник управління ДПтС України у Волинській області полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук, заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич, заступник Ковельського міського голови Михайло Гетьман, начальник служби у справах дітей Ковельського міськвиконкому, голова піклувальної ради Жанна Вельма, прокурор Ковельської місцевої прокуратури Анна Стоцька та інші. На захід було запрошено працівників та ветеранів, які багато років свого життя присвятили виправленню та ресоціалізації неповнолітніх злочинців.

Вітання з нагоди ювілею від Голови пенітенціарної служби зачитав Ігор Андрушко. Кращих працівників було нагороджено відомчими нагородами, подяками та почесними грамотами.
Від Волинської обласної організації всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби колективу установи подарували мікрохвильову піч.

З уст гостей прозвучало багато приємних слів. Колективу колонії побажали сил на сходження до нових вершин, а також терпіння для виконання почесної місії – виховувати неповнолітніх вихованців.
Під час святкового концерту виступали: студія сучасної хореографії «Пірует», студії танцю та співу «Зорепад» та «Реверанс», вокальний ансамбль народної пісні «Поліський дивосвіт».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...в Ковельській виховній колонії... відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 50-ї річниці від дня заснування" - Ви хоч розумієте, що пишете - "урочисті заходи"??? Яка чудова реклама!!! Це може ви пропонуєте всім, хто ще не потрапив до колонії зробити все, щоб туди потрапити на відбування. А може свій творчий екстаз варто присвятити темі - як не потрапити в колонію, як не стати правопорушником, як не змарнувати своє та інших життя.
Відповісти
Для колективу установи, який віддав цій праці багато років, це дійсно "урочисті заходи". Тому що саме вони протягом тривалого часу виконують надзвичайно велике завдання - виховують неповнолітніх злочинців, які рано чи пізно опиняться на свободі.
Тому, краще б побажали цим людям сил і терпіння,бо певною мірою наше "спокійне життя" залежить саме від них.
Відповісти
Виховують? А може виконують вирок про покарання?
Відповісти
Можу їм побажати тільки одного - найближчими роками змінити професію через відсутність в'язнів. На жаль це лише мрія, бо колонія традиційно працює так, що чимало її "вихованців" за деякий час повертається у відповідні колонії. Авторці варто було б розібратись в темі "виховних" закладів, як туди потрапляють, і яке "виховання" там отримують, а не пропонувати панегірики з приводу того, що потребує професійного підходу. Тому можу більшості "вихователів" побажати вчасно бути звільненими через професійну невідповідність, щоб вони про себе нині не думали.
Відповісти
А чому не запросили педагогів,мєнтів, прокурорів та суддів, які своє неробство ховають в колонії? Сусь що з цього приводу думає?
Відповісти