Додати запис

Молодіжне таборування «Берестечко-2016» - найкраща пригода твого літа!


Волинян запрошують на молодіжне таборування «Берестечко-2016», що проходитиме 1-4 липня у селі Пляшева Рівненської області.

Організатори запрошують молодих та активних на непересічну подію літа – молодіжне таборування на березі річки Пляшівка, що знаходиться на території історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви».

«Відчуйте себе учасником бойового козацького табору, який вийшов у похід! Долучіться до історичного заходу за участю українських козацьких товариств, польських історичних братств, молодіжних організацій України та кримсько-татарської молоді», - закликають організатори на офіційних сторінках події.

У програмі:
- екскурсії полем битви, квести, спортивні змагання;
- вечір кримсько-татарської культури (кухня, звичаї, співи, національний одяг);
- реконструкція українських Купальські вечорниць та життя малої козацької січі;
- лекції та гутірки від істориків, молодіжних лідерів, етнознавців.

Коли: 1-4 липня 2016 року.
Де: село Пляшева (Радивілівський район, Рівненська область), Національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви»
Як долучитися: заповнити аплікаційну форму та чекати підтвердження про участь у заході: http://goo.gl/forms/fn8XMlW2SWVBQTBp2
Контактна особа – Роман Вітюк, +380990055312
Подія у соцмережі: https://www.facebook.com/events/955207107929007/

Важливо: учасникам на період заходу має бути 18 років, організатори покривають проїзд та харчування, намет та особистий виряд – власний внесок учасників, централізований довіз учасників буде здійснюватися автобусами із міста Львів, Ковель та Луцьк 31 червня.

Організатори: ВМГО «Українська Народна Молодь» та Козацьке Стрілецьке Братство Волині за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Партнери таборування: Громадська ініціатива Крим СОС, громадська організація Хайтарма, Волинська крайова організація ВТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Школа медіа-патріотів, ГО «Фундація регіональних ініціатив», СГО «Молодіжна Платформа», Молодіжна Платформа Волині, ВМГО «Батьківщина Молода», ВОГО «Волинська січ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не забудьте на таборуванні розповісти кримсько-татарській молоді, як їхні предки зрадили козацьке військо напередодні битви під Берестечком, відмовившись встати до бою проти поляків, та ще про те, як татари підступно захопили в полон українського ватажка - Богдана Хмельницького , за якого потім зажадали викуп і не забудьте розповісти, чому козацьке військо, яке сподівалось на підтримку свого "союзника"- татар змушено було саме виступити проти польського війська, яке чисельно переважало українців, та ще й було обезголовлене (Богдана ж татарва ("союзнички") в полон захопила. Не забудьте розповісти про це новітнім "браттям" - татарам!!!
Відповісти