Додати запис

Чи на своєму місці Пустовіт?

Нещодавно кілька депутатів Луцької міської ради запропонували своїм колегам усунути з посади секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

На правах члена партії і користуючись можливістю, наданою інтернет-виданням ВолиньPost дозволю собі висловити свою думку щодо цього.

Пустовіт очолює міську партійну організацію з 2006 року. Чи був це час, коли партія у Луцьку здавала свої позиції, її імідж падав, а то й про неї забували взагалі? Хто не може відповісти на це питання – хай погляне на результати місцевих виборів 2010 року, коли «Батьківщина» провела у міськраду 24 «багнети» (в тому числі і тих депутатів, які сьогодні хочуть Пустовіта скинути).

Я не знаю про випадки, коли, протестуючи проти стилю керівництва Пустовіта, люди покидали міську партійну організацію. Вона лишається бути дієвою.

Один з основних аргументів, які наводять охочі зняти Пустовіта (якщо не коментувати «мегаважливий» аргумент про те, що Пустовіт «посмів» не вітати депутатів) – це те, що він «заграє» з міським головою.

Почекайте… Але хіба дипломатичні здібності – не потрібна риса для того, хто привів у раду найбільшу фракцію і намагається працювати на благо лучан? Хіба постійні сварки, конфлікти з міським головою комусь корисні? Хіба депутатам Пустовіт забороняє висловлювати свою позицію і пробувати схилити на свій бік інших колег? І чому автори проекту рішення про відставку Пустовіта не пишуть, що Пустовіт не тільки з міським головою знаходить спільну мову, а й з іншими фракціями, часто – діаметрально протилежними за партійною ідеологією? Хіба це – не свідчення того, що Пустовіт – на своєму місці?

Мені можуть закинути, що я прихильник Пустовіта, тому й захищаю його через якісь, мовляв, особисті мотиви. Нічого подібного.

Я далеко не ідеалізую роботу сьогоднішнього секретаря ради. Мені, як лучанину і як партійцю не подобається небажання Григорія Олександровича проявляти принципову позицію у деяких питаннях, я не схвалюю його «сидіння на двох стільцях», у нас, зрештою, за роки роботи вистачало непорозумінь у поточних, робочих питаннях. Але я вважаю, що зараз, виходячи з сьогоднішнього моменту, Пустовіт на своєму місці. Чому, я спробував коротко описати вище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дааа...володю
Відповісти
Король умер да здраствует король
Відповісти
Той ще не вмер ;)
Цей ще не став
Відповісти
Нормальний Пустовіт Секретар Ради. Думаю, це розуміють навіть ті, хто озвучив пропозицію про його відставку. Вся ця "мишина возня" затіяна не ними і зовсім не зметою відставки Пустовіта, бо шансів на це нуль.
Відповісти
Пустовіт то на своєму місці - нормальний хлопець. Питання в іншому: наскільки його подальше перебування на посаді залежить від автора цього не вельми тонкого панегірика?
Відповісти
Зовсім не залежить на мою думку.
Просто мій голос потонув у вирі підтримки Пустовіту;)
Тонко чи грубо написано?
Думаю є багато речей, які я роблю краще.
Чи маю я право публічно підтримати Пустовіта?
Чому ні.
Відповісти
заказуха
Відповісти
Відробляю членські внески:)
Відповісти
Шановний Митрофановичу!
Якщо про щось ви не знаєте (як,наприклад,про вихід партійців з-за незгоди зі стилем керівництва)- то це не означає,що цього не було.
Запитайте бувших - вас поінформують про такі випадки.
Відповісти
На моїй пам'яті :це Шиба, Верзун ,але це інші випадки.
Звичайно, я можу всього не знати.
Бувших? Підкажіть, хто може поінформувати.
Те, що друзів у Пустовіта не стає більше , я відчуваю .
Його роботу оцінюють виборці і всі депутати ради.
Знайдуть більшість за відставку з посади секретаря ?
Думаю, ні .
Відповісти
Пустовіт у порівнянні з тими однопартійцями, які його оточують, це - глиба, Герострат, титан. Йдеться про інтелект, ерудицію, загальний розвиток. Але ці цінності Григорія для таких людей, як никитюки, сосновські, бондаруки, семенюки, гриби, приступи, ні про що не говорять. У них свої "цінності" і виміри, які характерні для місцевих хижаків невеличкого масштабу. І ця "інтелектуальна пустеля" може посунути свого лідера як такого, що не відповідає їхнім інтересам. Були б там розумніші люди, був би зовсім інший підхід...
Відповісти
те що В.Пащенко публічно озвучив свою позицію з приводу "шуму" довкола Г.Пустовіта та посади секретаря ЛМР доволі дивно.
раніше він уникав таких речей. до чого б це?!
і ще - я здається щось пропустив, бо про членство Верзуна у "Батьківщині" раніше не чув!!!
Відповісти
http://www.volynnews.com/blogs/20/162/
Відповісти
Міш, то було в той час, коли його друг Іванюк завдяки своїм родинним зв'язкам з Свиридою став заступником в Шиби... ой, скільки то часу спливло!!!
Відповісти
кажуть грицюка "пішли" з обласного голови "Батьківщини" надовго , назавжди . на його місце йде пустовіт .Це була вимога турчинова
Відповісти
До речі, про Іванюка. Побачились - давно не бачив. Що в плечах, що в крижах - однаковий. Вагу збільшив удвічі, ноги від жиру нижче колін стало випирати назовні - ніби вони купи не можуть триматись. З трудом пересувається. Куди й дівся молодецький запал, блиск в очах!? Дядько на літ, так, 65. А мо і на всі 70. Тупий погляд, як в в барана, від самої фігури віє якимось особливим пофігізмом. А був таким активним, мало не брався відмінити закон всесвітнього тяготіння... Добре бути чиновником. Дивишся на такого і зайвий раз переконуєшся у вірності слів Ежи Лєца: штани протираються навіть на троні.
Відповісти
Дай Бог Вам, зайка-мазайка, не проходити того, що призвело до таких змін Колі. Якщо не знаєте ситуації, то не треба так висловлюватись.
Відповісти
У мене свого часу були застереження до роботи Миколи Ігоровича на посаді заступника міського голови. Я цього не приховую.

Але, чесно, не дай Бог, Вам чи будь-кому іншому пережити те, що пережив він. Від біди не застрахований ніхто!

Тому Ваш сарказм тут явно недоречний...
Відповісти
Пустовіт почав писати про себе в коментах під ніком "ЗМІ"?
Відповісти
Герострат - це точно і влучно. Краще не скажеш.
Відповісти
Його робота і хист не відповідають його прізвищу. Це - воїн, офіцер старої закалки. Ще й історик і дослідник з оригінальним баченням історичних подій, сміливий аналітик, умілий організатор, дипломат і взагалі, порядна людина, що стало рідкістю у монолітному болоті БЮТ.
Відповісти