Додати запис

«Антифашисти» по-ківерцівськи

Провальна соціальна-економічна політика Партії регіонів і падіння рівня життя українців поставили на порядок денний питання відповідальності правлячої політичної сили та президента Януковича перед українською нацією.

Сьогодні вже майже ніхто не вірить байкам влади про "покращення", "стабільність" і "зростання добробуту". Навпаки, все більше очевидним є те, що цей режим працює лише на власне збагачення і безсоромно визискує українців.

Звісно, що за таких умов окупаційна адміністрація Януковича не зможе стримати народного гніву і скоро піде на дно. Тому влада вдалася до останнього способу маніпулювання суспільною думкою, аби втриматися біля державного корита і продовжувати набивати власні кишені. Цим способом покликаний стати маразматичний "антифашистський" шабаш, організований з благословення Адміністрації Президента.

"Антифашистські" мітинги докотилися і до Волині. Місцеві служаки, демонструючи свою відданість і покірність "донецькій" олігархічній владі, заповзятливо кинулися виконувати вказівки з центру. Примусово зібрали працівників бюджетних установ та вигнали на "антифашистський" мітинг. Тільки невідомо де і в кому наша влада побачила фашистів.

За логікою Партії регіонів та посадовців у облдержадміністрації та райдержадміністраціях, кожен, хто вболіває за долю України , хто розмовляє рідною мовою або носить вишиванку є фашистом. Якщо ви не підтримуєте політику Партії регіонів, то також фашист. Якщо виступаєте проти українофобської політики Табачника, вас теж можуть записати до табору "фашистів". Якщо висловлюєте обурення черговими мільярдами гривень, які були вивезені з України олігархами і осіли в офшорах, Партія регіонів вважатиме вас типовим "фашистом". І за будь-яких умов не можна критикувати Віктора Януковича та його межи гірське помістя, інакше опинитесь в чорних "фашистських" списках.

Не маючи підтримки серед населення волинська місцева влада вдалася до використання адмінресурсу та грошей, аби завербувати людей на поїздку до Києва 18 травня на так званий "антифашистський" марш. Не обійшла ця ініціатива стороною і наше містечко Ківерці. Партія регіонів зуміла зібрати два великих автобуси людей, вручити іудівські 150 гривень та спрямувати на столицю.

Такі факти не можуть не викликати обурення. Партія регіонів поставила на коліна підприємців Податковим кодексом. Змушує людей працювати замість заслуженого відпочинку. Нищить нашу культуру, освіту, релігію, мову. Вириває з підручника історії героїчні сторінки. Створила жебрацькі умови існування для вчителів і медиків. Люди позбавлені можливості отримати гідну роботу та зарплату. Корупція роз'їдає владу. А правлячий режим продовжує використовувати людей як гарматне м'ясо задля свого утримання біля державного корита.

Люди, яких Партія регіонів у добровільно-примусовому порядку відправила до Києва 18 травня, стали звичайним засобом, який влада безцеремонно використала для того, щоб вони підіграли дійсним фашистам-провокаторам та гопникам.

Найгірше те, що на боротьбу з так званим "фашизмом" від міста Ківерці поїхало і декілька вчителів. Це, напевно, та інтелігенція, яка минулого року не наважилася їхати під Верховну Раду та відстоювати рідну мову. А от з "фашизмом" боротись таки поїхали…

Насправді ж, усі звезені мітингувальники були цинічно використані владою проти своїх опонентів. Партія регіонів знову застосувала старий принцип: "розділяй та владарюй". Залишається сподіватись, що наші люди таки стануть розумнішими та не будуть продаватись ні за яку ціну. Бо саме це і потрібно олігархам та владі для вічного панування: бідні малозабезпечені люди, яких можна залякати, купити і використати. Лише тоді, коли громадяни усвідомлять цю просту істину, у нас з'являться шанси на побудову гідного життя у власній державі.

Олександр Вронський, голова фракції ВО "Свобода" у Ківерцівській міськраді
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засраний батюшка, з попів вигнали за п'янку та мати і в "Свободі" згодився!Воно і не дивно там всі такі!
Відповісти
ти московський піп чи піп-корупціонер?
Відповісти
Головне - фейс круглий і у вишиваному бронежилеті при повному кориті...
Відповісти
ахаах особливо ти святий))) при бажанні всіх вас розмажуть в одну хвилину з вашим патріотизмом)))
Відповісти