Додати запис

Жодну зі своїх пісень я не писав більше 5 хвилин

Випадково надибав інтерв'ю на XtoЗna
Навіть не пригадую, коли таке писав)



*****
Мало хто знає, але в дитинстві через ряд суб’єктивних і об’єктивних причин, я жодного разу не був на морі. Вперше на півдні я побував вже у 20-річному віці, під час поїздки до Ялти. Відтак, у моїх дитячих альбомах немає фото на фоні морської далечіні, або з мавпочкою на плечі.

Мало хто знає, але перший мій секс був провальним. Не те щоб я пролажав чи вкрай випередив події, але від процесу очікував відверто більшого. Соррі, А. :)

Мало хто знає, але в свій час я крав чайні ложки в одному з луцьких супермаркетів. Зараз навіть важко пояснити для чого. На той період мого життя це видавалося мені вкрай веселою забавою..)

Мало хто знає, але в 5 років я хотів бути священиком: одягав собі на плечі бабусину хустку і ходив по хаті з уявним кадилом, проганяючи нечисту силу. Дякуючи небу, до класу так 7-го я чітко визначився із своїми релігійними переконаннями і став слухати музику.

Мало хто знає, але на одному з концертів ФІОЛЕТУ у Рівному, під час виконання пісні «Між Нами», наш барабанщик заснув на декілька секунд: процес тривав, але Валік качумнув по повній, – взнаки далося недосипання та інші суб’єктивні філософські фактори.

Мало хто знає, але останнім часом я багато думав про повернення додому. Навіть не в рідне Дубно, а в село, де жили мої покійні бабуся та дідусь. Хочеться закритися на пару років і написати книгу. Але боюся цим поділитися з друзями, колегами та шанувальниками. Хоча, це вже позаду, – поділився :)

Мало хто знає, але по сьогоднішній день я не знаю жодної ноти і немаю елементарного уявлення про всі ці штуки… Музика як і колись, приходить мені в голову цільно словами і мелодіями, які опісля моїх наспівів відтворюють технічно музиканти. Часом стає соромно. Часом – абсолютно навпаки…

Мало хто знає, але жодну з своїх пісень я не писав більше 5 хвилин.

Мало хто знає, але найбільше чого я боюся – це смерті рідних. Рідко про це говорю і намагаюся навіть не думати, що в один із днів когось з ЦИХ людей прийдеться закопати в землю. Боюся, я подохну від розпачу.

Мало хто знає, але окрім вагомого, я жахливого боюся стоматологів, ремонтів і крайньої висоти. Але життя люблю більше ніж найсмачніше мамине малинове варення. Не знаю що може бути кращим за одне і друге.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні думки творчої людини
Було цікаво
Відповісти
Ти рахуєш что ти пишишь пісні? Ти помиляєшся!
Відповісти
пишю) пишю)
Відповісти
Ви всі лузери та невдахи! А я д"Артаньян з величезною сяючою короною на голові!
Відповісти
ви всі лохи
Відповісти
"Жодну зі своїх пісень я не писав більше 5 хвилин" - воно і видно :))
Відповісти
на відміну від такого нігера як ти
когось видно
і добре видно
Відповісти
імпотент)
Відповісти
а ударник заснув чере те що був як завжди пяний?
Відповісти
ає він завжди бухій в рокнроллі
Відповісти
Сергій! Через років 10 , коли ти порузмнієш, тобі буде ох як стидно за все, що ти пишеш і словами і нотами. Бо це - соплі самозакоханого хлопчика...
Відповісти
Воно вже не подорослішає. Колос-то діагноз. Як каже на шеф-"Єслі чєлавєк ідіот, то ета надолга".
Відповісти
прямопропорційно час-якість.... гівно є гівно! словесний пронос, а не тексти...
Відповісти
поговоріть поговоріть)))
піснями Сергія захоплюється як просто молодь так і визнані українські музиканти, поки ви тут коментарі пишите мишкифубля і інші невдахи)
Відповісти
музиканти, які вже чогось досягли і на відміну від вас можуть кваліфіковано говорити про якісь речі

дасвіданья)
Відповісти