Додати запис

"Прибирайся - не ховайся!"

Шановне свідоме панство!
Я звертаємось до кожного, хто живе в Україні! Наша красива і багата Держава поступово перетворюється на великий смітник! Це страшно, але це гірка правда. Тільки нам – людям, українцям під силу змінити ситуацію! Тільки ми самі здатні повернути нашу Неньку до того вигляду, який вона повинна мати. Ми живемо в цій Країні. Це наш дім, тож приберемо його, очистимо від бруду та сміття!
Гей, Українцю! Так, так, саме Ти, облиш на один день всі свої буденні справи, облиш суєту та пусті балачки про політику! Твоїй Землі все одно, багатий Ти чи бідний, маєш ти великий будинок ,чи ночуєш на вулиці, твоя Рідна Земля, яка годувала тебе протягом століть, зараз потребує саме твоєї допомоги! Прокинься, зрозумій, що головне зараз!
Зроби свій перший крок назустріч…Давай разом зробимо Україну чистою!!!

В п’ятницю 6 квітня 2012 року, об 14.00 люди вийдуть у засмічені сквери і парки Луцька, та разом приберуть їх від сміття.
На вулиці вийдуть прості українці, державні службовці, адміністрація міст, представники навчальних та культурних закладів, працівники міністерств, бізнесмени, з однією спільною ціллю – очистити рідну Землю від сміття.

Торік відбулася перша всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!». Ця аполітична та некомерційна ініціатива є частиною міжнародного руху «Let's do it world!», що виник 2008 року в Естонії.
«Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово — від людини до людини — країна стає чистішою».
Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Залучивши якомога більше людей в акції ми хочемо змінити ставлення українців до засмічення нашого оточення. В Естонії на 4-й рік прибирання вийшло вже половина країни. Як Ви вважаєте, чи змінилось ставлення до засмічення в країні, де про оточення піклується половина населення?

Чим саме Ти зможеш допомогти?
По-перше, виходь з нами на всеукраїнське прибирання, Ти точно знаєш, що, саме прибравши власноруч бруд і сміття, людина автоматично припиняє смітити… Тож, запрошуємо Тебе зареєструватись за лінком http://letsdoit.org.ua/node/add/join, бо за телефоном – 099 0055312. Обравши місце прибирання, ти зможеш 6 квітня отримати інвентар і зробити країну чистішою.
Будь ласка, запроси друзів, колег, знайомих зробити те саме.
Не забувай поширювати інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед сусідів і колег.

По-друге, якщо Ти маєш організаторські здібності, допоможи згуртувати хоча б десяток людей і взяти разом з ними нове місце для прибирання. Ти можеш стати координатором прибирання в місті чи парку. Ти потрібен нам! Долучайся до всеукраїнської команди ЗУЧ - нам потрібні саме такі як Ти - активні й відповідальні люди, готові щотижня виділяти хоча б кілька годин часу для суспільної корисної роботи.
По-третє, якщо Ти є власником або керівником громадської організації, компанії, іншої установи, запрошуємо Тебе стати нашим партнером, та до реалізації акції ЗУЧ по всій країні або в окремому місті чи парку.
По-четверте, запрошуємо до співпраці інформаційні організації. Шановний журналісте, нам необхідна Твоя допомога в розповсюдженні інформації про нашу ініціативу. Від Тебе українці зможуть дізнатись, як зробити свою країну чистою.
Доля нашої країни залежить від кожного! Тільки разом ми зможемо зробити Україну чистою!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.