Помер підліток, якого вразило струмом на залізниці в Луцьку

Помер підліток, якого вразило струмом на залізниці в Луцьку
У лікарні зупинилося серце 14-річного лучанина, якого вчора, 25 квітня, вразило струмом на залізничному вагоні.

Про це інформує Суспільне з посиланням на медичного директора обласної дитячої лікарні Ігоря Дородних.

"У хлопця медики діагностували 73% глибоких опіків тіла. У дитини були важкі опіки голови, шиї, тулуба і кінцівок. Стан підлітка був вкрай важкий, критичний", — каже медик.

За словами Ігоря Дородних, лікарі до останнього боролися за стабілізацію стану підлітка. Він додав, упродовж року – це уже п'ятий випадок із травмами, отриманими внаслідок уражень високовольтними електричними лініями, в області.

Рятувальники знімали хлопця даху вагона

Рятувальники дістали лучанина з вагона, на який він впав, коли зачепився за високовольтну контактну лінію – йдеться про напругу понад 10 000 вольтів, говорить речник управління ДСНС в області Володимир Нестеров.

"Ми зачекали поки буде відключення електропостачання лінії високої напруги. Наші співробітники піднялися конструкціями вагона на дах. Підліток був при свідомості. Його закріпили на жорстких ношах і за допомогою мотузки обережно транспортували", — говорить Володимир Нестеров.

Правоохоронці з'ясовують обставини події

Зі слів провідної інспекторки сектору комунікацій Нацполіції Волині Марини Балдич, подію кваліфікують, як нещасний випадок.

"Попередньо відомо, що 14-річний хлопець виліз на товарний вагон, аби не впасти, схопився за лінію електропередач. Цей факт поліція зареєструвала у журналі єдиного обліку заяв та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події", — говорить Марина Балдич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вольтів немає.)))))є 1 Вольт
Відповісти