Додати запис

НАРОД УКРАЇНИ ПОВИНЕН ЗНАТИ УСІХ

16 січня Україна поринула в новий етап беззаконня. "Регіонали" засвідчили, що народ їм сильно дошкуляє. Тому підняттям біло-синіх, червоних та тушкованих "копит" більшість "ухвалила" псевдозакони, покликані убезпечити бандитів при владі та їхню обслугу в суддівській та міліційній формах. Якби в Україні закони виконували – це би означало справді державний переворот, а також реальну загрозу для всіх налаштованих проти режиму громадян (себто більшість). Однак щирими зусиллями Януковича та його команди Україна вже давно перестала бути правовою державою. Тож застосування будь-яких законів – річ умовна і залежить від наявності політичної волі, яка є дуже мінливою.
Прийняті закони суперечать Конституції України, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, прямо суперечать зобов'язанням і обов'язкам України як члена ООН, Ради Європи та ОБСЄ.






А тут список усіх так званих "ПОЗАфракційних" депутатів,що наосліп проголосували "ЗА" бюджет ганьби і національної зради.Його спрямовано на створення режиму, який тримається не на народній підтримці, а винятково завдяки наявності каральних органів. Себто на силових структурах та судах.Причому,усі "ПОЗАфракційні" представники Волині проголосували "ЗА"!

Джерело :http://blogs.pravda.com.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.