Лучани викидають сміття під власні паркани. ФОТО

Лучани викидають сміття під власні паркани. ФОТО
У Луцьку мешканці окремих будинків відмовляються купувати контейнери для сміття.

Про це інформує прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Сьогодні, 2 листопада, працівники відділу благоустрою зафіксували викидання сміття поблизу власних домівок. Це зробили мешканці вулиці Гонгадзе, 24, 28/1, 32, 38, 40, 46.

"Гарний паркан та будинок - це не привід не купити контейнер і виставляти пакети до дороги..." - йдеться у дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому шановні не піднімається питання, що сміття вивозиться останнім часом вкрай не регулярно. Тому і лежить обабіч доріг тижнями. Вам завжди люди винні... Останнім часом спостерігаю ситуацію, що машини Луцьспецкомунтрансу практично перестали регулярно заїжджати у приватний сектор, ось і корінь проблеми. Навіть ті лучани які придбали контейнери не мають куди подіти сміття бо контейнери переповнені ось і підкидають як зозулі... На те є ряд причин, зокрема поломки транспорту, і масові звільнення рядових робітників Луцьспецкомунтрансу через низьку зарплатню і інші причини. А цим повинна вже ґрунтовно займатись чинна міська влада, яка у нас ніби і є, але вона тимчасово виконує обов'язки. Скажу чесно в місті потихеньку налагоджується самокерований бардак.
Відповісти
До художньої школи привозять дівчинку,та заодно бізнес-леді на джипі Мерседес викідає сміття в чорних великіх мішках,бачив сам і не раз,за вивіз сміття економить-дєшовка позорна
Відповісти
Сил більше нема. Що небудь аби здерти з людей гроші. Я купила, через три тижні бак лопнув. Знову платити? Бабулька жтве сама, ледве пенсії хватає, щоб прожити. За що їй його купувати? Куди ідуть податки? Забезпечте людей баками, а тоді щось вимагайте!!!
Відповісти
Останні новини
Лучани викидають сміття під власні паркани. ФОТО
02 листопад, 2017, 12:48
На Волині горіла пилорама
02 листопад, 2017, 12:25