СБУ викрила на хабарях високопосадовця

СБУ викрила на хабарях високопосадовця
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарах високопосадовця Державної авіаційної служби.

Правоохоронці встановили, що чиновник вимагав гроші з керівників авіаційних компаній за неперешкоджання та сприяння в оформленні документів необхідних для сертифікації бізнесу, - інформує прес-центр СБ України.

Правоохоронці задокументували, що посадовець, зокрема, вимагав чотири тисячі доларів від «нового гравця» на ринку за погодження необхідної документації.

Співробітники СБ України затримали зловмисника у Києві в автомобілі під час отримання другої частини хабара у розмірі три тисячі американських доларів.

Під час обшуку за місцем проживання посадовця правоохоронці вилучили ще понад тридцять три тисячі доларів США. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, чиновника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.